Sayfa 129/751 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Biz yokuz listede. Herkes AKSEN’e ağırlık vermiş. Özbekistan daki yatırımların faaliyete geçmesi, kazanılan yeni ihale vs…
    Süper.
    Şu anda herkezin ağzına düşmemeli.
    Elit bir azınlıkta olmalı😂

Cuma benim satışlarımı alarak kapatmışlardı.
    Sattığım fiyattan alayımda kafasını karıştırayım dedim.
    Daha önce hiç yapmamıştım böyle bişi.
    Verdikçe verdi😂😂

Bugün bir sürpriz olabilir🧿

4.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bugün bir sürpriz olabilir🧿
    Takibimdeki tüm enerjiler ( gwind- odaş- aksen vb.) %3-4. Tamam biz farklı kaynak üretim yapıyoruz ama eşşeklik yaptıkları

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Takibimdeki tüm enerjiler ( gwind- odaş- aksen vb.) %3-4. Tamam biz farklı kaynak üretim yapıyoruz ama eşşeklik yaptıkları
    Çok kibardı😂😂

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Bir taş atıp gideyim demişsin ama kuyucak ederine fransız albioma ya satıldı. Albioma nın Türkiye den ilk aldığı jeothermal de degil..
    Kuyucak satisi hem zamanlama hem de satisi degeri olarak son yillarda yapilan en dogru islerden. Alan firma da belli. Kuyucak satisi sayesinde sirketin mali yapisi onemli olcude duzelmistir. Keske benzer degerleme carpanlari ile RWE de satilabilse ) Shell tarafi bize yeter

7.  Alıntı Originally Posted by Sabır taşı Yazıyı Oku
    Şu forumda en sevmediğim şeyler spam yapar gibi art arda girilen tek cümlelik entryler (Whatsapp'ta da öyle mesaj atanlara ifrit olurum), birkaç bin liralık lotunu satıp buraya milyonlarca dolarlık hisse satmış gibi sattığını / realize yaptığını deklare edenler, bedelli çığırtkanlığı yapanlar, bir de işini gücünü bırakıp forum forum dolaşıp hisse kötüleyenler, hesap silme seçeneği olsa çoktan silmiştim hesabı, tek tük bazı arkadaşların paylaştığı bilgiler / gündeme dair haberler hatrına giriyoruz buraya...
    Katilmamak elde degil. investing.com tadi yakalandi )

8.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bugün PTF ortalaması 2800 ise ( yüksek fiyat oluşması için gaz çevrimlerin arz giriyor olması lazım) bizim santrali çalıştırmama şansları yok. Gün içi takip edelim bakalım.

Arıza yoksa, GTŞ lerin ödemeleri ile ilgi bir tercih değilse, geriye güniçi yüksek kapasite ortalama ile çalışıp/ çalışmama tercihi kalıyor.

PTF nin 2400-2500 olduğu yerde teknik olarak çalışır ama güniçi devamlılığı sağlayamazlardı. Bugün itibariyle mevsimsellik bizim lehimize dönmüş gözüküyor
    Bugun yatirimci iliskileri bolumune e-mail attim. Santralin calisma bilgisi haklinda aciklama istedim. Cevap gelirse paylasacagim.

Sayfa 129/751 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •