Sayfa 745/1024 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Isbankanin %1.9 larina gore %4 civari benim icin yeterli.. Odea da anne kizlik soyadi olayi hosuma gitmedi-
    daha once yazdim- sacma bi kod da kabul ederler mi denemedim zaten....
    Burger de üçlü hesapta dolara 4.5, tl ye 14.50, euro ya 2 veriyorlar.Günlük olarak istediğin para birimine güncel kurdan geçebiliyorsun ve faizin o para biriminde devam ediyor.

Chuky hangi dolar forumunda rumuzu nedir?

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Isbankanin %1.9 larina gore %4 civari benim icin yeterli.. Odea da anne kizlik soyadi olayi hosuma gitmedi-
    daha once yazdim- sacma bi kod da kabul ederler mi denemedim zaten....
    Hocam, banka sizin gerçek anne kızlık soyadınızı nereden bilsin. Ben yıllardır tüm bankalara(ki odea da dahil) tanımladığım altı harfli bir kelimeyi veriyorum, bence en güvenlisi de bu; önemli olan size sorduklarında daha önce beyan ettiğiniz kelimenin belirli harflerini doğru bir şekilde verebilmeniz.

4.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Burger de üçlü hesapta dolara 4.5, tl ye 14.50, euro ya 2 veriyorlar.Günlük olarak istediğin para birimine güncel kurdan geçebiliyorsun ve faizin o para biriminde devam ediyor.
    Sayın fanatik59, bu hesapta tanışma faizi gibi belirli bir süre sınırı var mıdır?

5.  Alıntı Originally Posted by kfgv Yazıyı Oku
    Chcuky baska bir dolar formunda dolar yorumlari yapip dolarin yukselmesi icin yuru be dolar diyor su aralar
    Aylar oncesinden 3.82 den dolara yakalanmis bekliyor gordugum kadariyla opsiyon primi alarak idare etmeye calisiyor ama hala zararda ve mevduat fazinin 15 lerde gezdigi yerde dolarda aylardir zararda beklemek kendisini pek germiyor yazilarinda dolarin yil sonunda 4 lerde olacagini yazip kendini avutuyor hakkinda hayirlisi diyelim
    O süreç te zarar etmeyen az kişi vardır. Ben girmiş gireceği kadar deyip TL de kaldım.zarar çıkmasına dolar sabit kalırsa 4 ay var.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Sayın fanatik59, bu hesapta tanışma faizi gibi belirli bir süre sınırı var mıdır?
    Vade 32-91 gün diye hatrılıyorum,
    Ben ilk girişi 35 gün ile yaptım. Temditi 84 gün olarak bağladım ve ilk giriş oranlarını aldım( önce 0.25 altını verdiler, biraz pazarlıkla yazdığım oranları aldım)

7.  Alıntı Originally Posted by kfgv Yazıyı Oku
    Chcuky baska bir dolar formunda dolar yorumlari yapip dolarin yukselmesi icin yuru be dolar diyor su aralar
    Aylar oncesinden 3.82 den dolara yakalanmis bekliyor gordugum kadariyla opsiyon primi alarak idare etmeye calisiyor ama hala zararda ve mevduat fazinin 15 lerde gezdigi yerde dolarda aylardir zararda beklemek kendisini pek germiyor yazilarinda dolarin yil sonunda 4 lerde olacagini yazip kendini avutuyor hakkinda hayirlisi diyelim
    3.82 den dolara yakalandığını sanmıyorum..
    En son yazısında aralık ayında dolarlarımı bağladım demiş idi..

Aralık ayında 3.82 görülmedi..
    En en en kötü maliyeti 3.50 civarlarıdır..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    3.82 den dolara yakalandığını sanmıyorum..
    En son yazısında aralık ayında dolarlarımı bağladım demiş idi..

Aralık ayında 3.82 görülmedi..
    En en en kötü maliyeti 3.50 civarlarıdır..
    dcd yapıyordu.
    oradan giydirmişlerdir ona.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 745/1024 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •