Sayın ceronto neden fonlardan kkm,ye geçtiniz özel değilse şayetRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ceronto neden fonlardan kkm,ye geçtiniz özel değilse şayetRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katılım fonları ,digerlerinden farkı nedir ?
Sn dell14,
Katılım fonları, faiz hassasiyeti taşıyan bireyler için katılma hesaplarına, altına, dövize kıymetli madenlere, katılım ilkelerine uygun hisse senetlerine, kamu ve özel sektöre ait TL ve döviz bazlı sukuklar (kira sertifikalarına) vs. gibi varlıklara yatırım yapmaktadır. Özetle dini hassasiyetleri olan ve birikimlerini para ve sermaye piyasası araçları ile değerlendirmek isteyen yatırımcılar için oluşturulan fonlardır.
Örneğin katılım hisse yoğun fonlar, bist katılım endeksi havuzundan hisse seçimi yaparlar.
Bknz. Bist katılım endeksleri - https://borsaistanbul.com/tr/sayfa/6...lim-endeksleri
Saygılar
FED'in faiz indirimleri fiyatlanmaya başlamış.
Piyasalarda gelecek sene faiz indirimi fiyatlanmaya başladı.
Bank of America Döviz ve faiz stratejistleri Meghan Swiber ve Mark Cabana "ekonomistlerimiz resesyonla mücadele için Eylül 2023 te Fed den faiz indirimi bekliyor"değerlendirmesini yaptı.
https://www.bloomberght.com/bofa-fed...irecek-2311557
Yahu biz daha yarın sabah ne olacağımızı öngöremiyoruz, milletteki fiyatlama iştahına bak. 2023 Eylülünü fiyatlıyorlar.
Faiz arttı, nasdag + 4 oldu.
Beklentide artti ve durgunluk yok dedi , asil artis eth da oldu , 20 gunde %50 prim
Mesajini gec gordum.
Uzun suredir borclanma fonlari ile devam ediyordum.son bir aydir ppn fonu gunluk 0.060 getiri yapiyor.
Bi yandanda kkm takibindeydim.
Kkm ilk 3 ayliklar yillik %50 ikinci 3 ayliklar %80 gibi getirdi 6 aylik ortalama ,%5 ayliga denk geliyor.
Ben fonlarda ne yaparsam yapiyim 1.80 i aylik gecemedim.
Bi 3 ayda kkm yaptim.bu 3 ayda ppn de kalsaydim ne gelirdi.kkm de ne gelicek
Gorucez en kotu %17 net cepte M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri