Sayfa 245/747 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. aktur gayrimenkullerde hangi taşınmazlar var.. bunları anlatın.. bornova gibi şehrin içinde kaç arazi var proje geliştirilebilecek bunları bilelim..

%48 ortak olduğumuz şirketin taşınmazları hakkında hiç bir bilgimiz yok..

2. 20 yıldır o kadar kriz oldu.. bir tek bedelli sermaye artırımı yapmadık, şirketin nakit akışı çok iyi diyin.. bunu çok sever piyasa..

3. resler jesler ges tekstil makinaları sera vs hiç bedelli yok son 20 yılda..

neden? çünkü nakit akışı gerçekten çok kuvvetli bir şirket..

4. bu nakit akışının bir kısmı aktur muayene satılana dek burdan geldi..

şimdi de santrallerden gelecek..

görüntü bu şekilde..

5.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    kojen 8-23 arası yine 8mw katkı vermiş.. evet 3:45.. sahne sizin
    Sayın minikyatırımcı sizin hızınıza yetişilmiyor kafam şu noktada durdu. Geçen yıl kojen daha çok üretim yapmış bu yılın az olmasını çatıya kurulan GES'e bağlıyorum diyin de yüreğime bi su serpin

Bir de bu çeyrekte 4 milyon euro daha da azaltır mıyız borcumuzu
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

6. Bugün güzel bir gün olsun

7. tl krediler %40 lara geçti artık döviz borcu azaltmak yerine tl krediyi azaltmak daha mantıklı.. kısa vadeli krediler tl baya artttı. seçimde yaklaşıyor hükümet dövizi sabit tutmak isteyecek ama becerebilecek mi..
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Sayın minikyatırımcı sizin hızınıza yetişilmiyor kafam şu noktada durdu. Geçen yıl kojen daha çok üretim yapmış bu yılın az olmasını çatıya kurulan GES'e bağlıyorum diyin de yüreğime bi su serpin

Bir de bu çeyrekte 4 milyon euro daha da azaltır mıyız borcumuzu
    aynen ges üretimiyle bağlantılı..

bir de geçen yıl gaz fiyatları daha uygundu..

Sayfa 245/747 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •