Sayfa 87/210 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Arkadaşlar selam, aracı kurum değiştirmeyi düşünüyorum, spot hisseleri viopta teminat olarak kabul eden, deneyimlediğiniz kurum öneriniz var mı, isim verme yasağı vs var mı bilmiyorum ama arbitraj konusunda herhalde en öncelikli avantaj bu, o yüzden danışayım istedim
    tşkler.

bu konuyu benim çalıştığım aracı kuruma ilettim yaklaşık 1 ayı geçti.
    konu mevzuata uygun ancak,
    aracı kurumlar buna hazır değillermiş.
    alt yapı oluşturulması gerekiyormuş,
    henüz bana olumlu yada olumsuz dönmediler.
    MT ile konu ile 2 - 3 günde bir görüşüyorum konu ne oldu diye.
    bende sonuçu sizin gibi bekliyorum çünkü bende kullanmak istiyorum diyor.

talebi ilk isteyen müşteri benmişin olumsuz değiller ama alt yapı eksikliğinden dolayı bekletiyorlar.
    kullandıkları yazılım programları uygun değilmiş,
    alacakları komisyon veya diğer vergi ıvır zıvır bir takım ücretleri ne olacağı muallakta.
    takasbank ile iletişimin nasıl olacağı konuları bir zemine oturtmaya çalışyorlarmış.

eğer sorunları çözerlerse bana olumlu dönerlerse burada paylaşacağım.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. Ben de diyorum niye oranlar düşüyor, önüne gelen aracı kurum fon çıkarmış :/

3. Ziraat yatırım da bugün teminatları artırdı eksik olmasın.

Ağustos için bugün de kalanları aktardım, hepsi ISGYO, ortalama oran yıllık %38,6
    ENJSA sabah bir ara %40 civarı gördü ama hareketliydi işlem yapamadım.
    Hem ISGYO, hem ENJSA çıkış trendinde, ay boyu hızlı çıkışlar yapıp teminat konusunda sıkıntı yaratabilir bunu da ekleyeyim.

İleri vade altın ve dolar kontratlarında %40 hatta 45 üstü mevcut.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bu konuyu benim çalıştığım aracı kuruma ilettim yaklaşık 1 ayı geçti.
    konu mevzuata uygun ancak,
    aracı kurumlar buna hazır değillermiş.
    alt yapı oluşturulması gerekiyormuş,
    henüz bana olumlu yada olumsuz dönmediler.
    MT ile konu ile 2 - 3 günde bir görüşüyorum konu ne oldu diye.
    bende sonuçu sizin gibi bekliyorum çünkü bende kullanmak istiyorum diyor.

talebi ilk isteyen müşteri benmişin olumsuz değiller ama alt yapı eksikliğinden dolayı bekletiyorlar.
    kullandıkları yazılım programları uygun değilmiş,
    alacakları komisyon veya diğer vergi ıvır zıvır bir takım ücretleri ne olacağı muallakta.
    takasbank ile iletişimin nasıl olacağı konuları bir zemine oturtmaya çalışyorlarmış.

eğer sorunları çözerlerse bana olumlu dönerlerse burada paylaşacağım.
    Sevsinler, boş mazeret, istense bir günde yapılır, yazılım bilen insan güler buna. Altyapıymış, sanki yapay zekalı grafikli oyun yazacak adamlar... hissenin kontratın vb herşeyin fiyatı belli, yapacakları iki satır kod eklemek.

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben de diyorum niye oranlar düşüyor, önüne gelen aracı kurum fon çıkarmış :/

DPI dışındakilerde getiriler düşük, forumu takip edenler daha iyi getiriler elde ediyordur diye tahmin ediyorum. YTD.

NOT: Robotu hızlı olan kazanır, rakipler peşimizden bakar anca :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. tskb beni teminat tamamlamada acaip sıkıştırdı.
    bu hızla devam ederse yarından itibaren bozacağım kontratları
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 87/210 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •