Sayfa 333/440 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Benim hesaplamalarıma göre bugün dönmesi gerekiyor. Biraz da basacak ama önce.
    sanırım bende senin gibi düşünüyorum qnb iki gündür agresif satıyor toplam onun elinde kaç lot var ona belirleyecek gidişatı galiba geçen ceza bitmeden önce yüklü alımlar yapan vakıf yt dün ve şu an alış tarafında taşın altına gövde koyuyor
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

2.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    sanırım bende senin gibi düşünüyorum qnb iki gündür agresif satıyor toplam onun elinde kaç lot var ona belirleyecek gidişatı galiba geçen ceza bitmeden önce yüklü alımlar yapan vakıf yt dün ve şu an alış tarafında taşın altına gövde koyuyor
    QNB son 2 gunde yaklasik 500bin lot satti. Elinde 1 milyon lot civari kaldi. Yukardan sat asagidan allara sikilip elindekini dokuyor sanirim.

Ikinci ceyrek bilancosu belirleyici olacak. ilk ceyrek yazilan stok kari nedeniyle ikinci ceyrek ilk ceyregin biraz altinda gelmesi muhtemel bence. Beklentim 200milyon civari bir net kar. 200milyon civari net kar da super bir kar, ama buradan okudugum kadariyla herkes 250milyonun ciddi ustunde kar bekliyor, umut ediyor. Ciddi guzel bilanco, asiri yuksek beklentiler nedeniyle heba olmaz umarim.

Yatirim tavsiyesi degildir.

3. Vakıf ne yaptı öyle ya? 489.000 lotun 448.000'inin saniyeler içinde devretti başka aracı Kuruma.

Öyle KY'ye falan değil. Bayağı belirli bir fiyattan verdi, birileri de aldı.

Bu tahtada çok büyük oyun döndürüyorlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    QNB son 2 gunde yaklasik 500bin lot satti. Elinde 1 milyon lot civari kaldi. Yukardan sat asagidan allara sikilip elindekini dokuyor sanirim.

Ikinci ceyrek bilancosu belirleyici olacak. ilk ceyrek yazilan stok kari nedeniyle ikinci ceyrek ilk ceyregin biraz altinda gelmesi muhtemel bence. Beklentim 200milyon civari bir net kar. 200milyon civari net kar da super bir kar, ama buradan okudugum kadariyla herkes 250milyonun ciddi ustunde kar bekliyor, umut ediyor. Ciddi guzel bilanco, asiri yuksek beklentiler nedeniyle heba olmaz umarim.

ben çok iyi temelci değilim ama kafamdaki senaryoyu tam anlatabilirsem fifti fifiti bir durum olabilir hatta dolar tl ve söke un faktörü ile içerdeki un fiyat farkı çok etkili olacak faktörler bunlardan dolayı bir tık ilk çeyreğe göre güzel gelir ama 9 ve 12 ayda manyak karlar olması daha muhtemel
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5. Kılçıksız alan yok. İlk 6 aracı Kurumun hepsi 200-300 bin lot üstü al sat yapmış.

6.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku

Bilançoyu biz bilmiyoruz ama birileri biliyor..Acaba bu birileri 27'den beri piyasaya mal verenler mi diye düşünmüyor değilim.
    Tabi inşallah yanılırım. Uluun beni ihya etti son 1 ay ama son düşüşte karın yarısını geri aldı. Hiç doğru dürüst tepki vermeden hacimli düşüşü pek hayrı alamet değil..Bilanço kötü gelirse üstten ciddi mal satanların öğrendiğini teyit ederiz. Ama eğer iyi gelirse bu sefer üstten sattıklarını buralardan yerine koyduğunu düşünürüm.
    Her 2 durumda da bilanço bilgisi birilerine haftalar öncesinden geliyor. Çok yaşadım

7. 22.80 ve 22..Yine dönüş yapamadı maalesef.

8. Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky, tahıl sevkiyatı hazırlıklarını görmek için Karadeniz limanı Chornomorsk'u ziyaret etti

Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky: Ukrayna tahıl sevkiyatına hazır, BM ve Türkiye'den sevkiyat için işaret bekliyor

Sayfa 333/440 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •