Sayfa 335/440 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. YKB, İş ve BoFA'nın toplamda 5 milyon lot işlemi var, nette ellerindeki lot 110.000 falan..

Ve bu 3 aracı kurum ne en iyi 3 alıcıda var ne de satıcıda.

Hepsi de robotlarıyla meşhur..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Ne yapmak isitiyorlar sat sat bitmedi
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    Ne yapmak isitiyorlar sat sat bitmedi
    5. günde yaklaşık 6 lira yani %20 düşüş...
    Ürkütücü..
    Bilanço kilidi açar eğer düşük gelirse çok fena şeyler olur..Her yerden mal satılıyorsa affetmezler daha da sertleşir düşüşler.
    Her kademe düştüğünde satışa öyle bir yığıyorlar ki alışları da siliyorlar.
    Aslında bugün sert bir satış yok ama belli ki düşüşü çok istiyorlar panikle mal almak için. Daha önce bu görüntüye rastlamamıştım. Genelde taban yapıp ertesi gün eksi gidip düşürüyorlardı son 5 günde hiç taban olmadı ama her kademeden yedirdiler demek ki..
    Bu arada çok fazla aracı kurumdan işlem yapıyorlar bu da dikkatimden kaçmıyor.

4. Daha önce 22.66 civarı görüp 17.60'lara,

26.00'ları görüp 20.10'a verdi.

Şimdi de 27.62 görüp 21.48 gösterdi.

Hepsi yaklaşık %20-22'lik düşüşler.

Buradan daha aşağısı olmaz, günü artı kaparsa düzeltme bitti deriz ki beklentim bu.

5.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Vakıf ne yaptı öyle ya? 489.000 lotun 448.000'inin saniyeler içinde devretti başka aracı Kuruma.

Öyle KY'ye falan değil. Bayağı belirli bir fiyattan verdi, birileri de aldı.

Bu tahtada çok büyük oyun döndürüyorlar.
    Vakif arti 489bin lottan, eksi 408bin lota geldi simdi. Alimlarla kaldirip, hem aldiklarini hem de elindekileri bosalttilar. Satici tarafta vakif ve qnb var. alici taraf malesef daginik. KY maliyet dusuruyor yeni alimlarla sanirim.

6. O düşüşlerde brütteydi Cash dostum hacimler bunun çeyreği değildi karşılaştırma doğru değil.
    O düşüşlerde kademeler bomboştu şimdi öyle değil. Ayrıca oralarda hep taban gösterdi şimdi hiç taban olmadık.
    Yani benzerlik sadece rakamlarla ama durumlar farklı.
    Buna benzer düşüş yakın zamanda Ereğli'de oldu çok yüksek hacimlerle vere vere geldiler 35'den 26'ya..

7.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Vakif arti 489bin lottan, eksi 408bin lota geldi simdi. Alimlarla kaldirip, hem aldiklarini hem de elindekileri bosalttilar. Satici tarafta vakif ve qnb var. alici taraf malesef daginik. KY maliyet dusuruyor yeni alimlarla sanirim.
    Ben pastanın alıcı-satıcı kısmının bu kadar çok değiştiği başka tahta görmedim.

En büyük alıcı bir anda en büyük satıcı oluyor. Diğer öbür tarafa geçiyor.

Aniden bir aracı kurum çıkıp satmaya başlıyor, sonra başkası gelip deli gibi alıyor.

Acayip acayip işler..

8.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    O düşüşlerde brütteydi Cash dostum hacimler bunun çeyreği değildi karşılaştırma doğru değil.
    O düşüşlerde kademeler bomboştu şimdi öyle değil. Ayrıca oralarda hep taban gösterdi şimdi hiç taban olmadık.
    Yani benzerlik sadece rakamlarla ama durumlar farklı.
    Buna benzer düşüş yakın zamanda Ereğli'de oldu çok yüksek hacimlerle vere vere geldiler 35'den 26'ya..
    Haklı olabilirsin Hocam. Mevcut duruma yorum yapıyoruz hepimiz.

Kendi adıma endişem yok. Ç2 bilançosunu görmeden satmam. Onu da iyi beklediğimi yazmıştım.

EREGL'de durum biraz farklı bu arada. HRC fiyatları çok düştü ve düşmeye devam ediyor ve beklenti de genel olarak devam edeceği yönünde. Çin'in elinde bayağı demir-çelik birikti. ABD, Avrupa resesyona giriyor.

Gıda ise farklı diye düşünüyorum.

Sayfa 335/440 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •