Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
külyutar aynen havayý aldým Ama satmadým. Yahu bist bitmiþ benim gördüðüme göre.! La adam anda trade yapýyor birde takasýda iyi gösteriyorlar satýþ var deyip millet harekete geçmesin diye. Yok ya valla bitmiþ k.y. için bist. Adam sabahtan bir baþladý iki tavandan sonra yani 10 20 kademe ile son saniyeye kadar trade yaptý.! Ve eksi 7 ye yakýn kapattý. Hadi buyur sen olsan ne yapacaksýn?

2 yýldýr bunu söylüyorum sende buna þahitsin! Bunlar k.y. yý susuz götürür. hiç þansýmýz yok.. Valla artýk þakasý yok. bir iki daha bakarým gerekirse komple ve bir daha girmemek üzere çýkarým. yerim borsasýný ya.. 24 yýlým gitti yav !! Ýmkb bankerlerin yerine kurulmuþ ya senmi söylemiþtin hayek mi? Hayek te kayboldu bu arada Hakikaten tam banker iþine döndü bist..!
Sayin bayraktar, yazdiklsrinizdan anladigim kadarýyla borsada çok seyler yaþamýþsiniz ama bunlardan hiç ders cikartmamiþsiniz.

Ve borsa bitmis diyorsunuz. Sizin birsa bitmiþ dediðiniz ortamda ky para kýrýyor inanin. Gördüðüm kadariyla doðru zamanda doðru hissede olmazsaniz isiniz zor. Bilmiyorum belki baska hisselerde de pozisyonunuz vardir þu zamanda bu hissede uzun vadeli yatirimci olmak hic tecrubeli bir yatirimcinin yapacagi iþ degil.

Borsada 500 e yakin pirlanta gibi, para basan sirket var. Neden bir hisseye baglanip kalalim ki.

SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.