Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Sağolun sn tahminci,bu arada sizin gibi akıncılar her kağıda lazım,sizin tarzınız speği yola getiren cinsten,kendi gibi günlük haftalık al sat yapanları spekler sevmezler,rahatça at koşturamazlar,sizler kazandıkça ben seviniyorum,sizin kazandığınız her kuruş bu gibi durumlarda genelde speğin parasıdır,o yüzden speğin maliyetini yukarı çekmiş olursunuz,bizim gibi uzun vadeciler için çok iyi bir ortam yaratmış oluyorsunuz.
Bu arada hemen hemen 20 yıldır borsadayımdır ilk acemilik yıllarım dışında hemen hemen hiç para kaybetmedim..Nominal olarak zararda çıktığım kağıt yoktur.Paranın zaman maliyetinden dayak yemişliğimiz olmuştur ama nominal olarak zarar racona ters.Bir hesap yaptıysak bir kağıda bir değer biçtiysek o kararın arkasında dururuz.Zaman önemli değil,bekleme süresi sonsuzdur.Bu kağıt için benim için 1.11 altı mantıksız ,o seviyelerde hep alıcı olurum.Tabi dolar arttı 1.11 değeri yukarı doğru güncellendi.)))))))
Sn tahminci borsa ve gerçekler arasında korelasyon denince ne bileyim en hafififinden borsa olayına bakışımız çok farklı diyeyim geçeyim.Bu iş bence kumar gibi bir şey spekle karşılıklı aynı masada oturmuşuz oyun oynuyoruz ,bu kağıtdaki oyun planını görmem de sizin bir entry niz neden olmuştu.Bu nedenle farklı konumlanmamıza hayret ediyorum)))))))))
Mevlüt Mevlüt
Yeni
amcığına koyduğumun sakallı köpekleri..
Misal bu arkdaş investinte sürekli bu şekilde yorumlarda bulunuyor.Haklı mı bence yerden göğe kadar haklı)))))))))
Sn. Hkm, size daha önce de söylediğim gibi siz KLGYO hissesinden benden çok daha fazla kazanacaksınız ancak benim toplamda 60 günde elde ettiğim yüzde 30 kazanç yerine siz 365 günde yüzde 60 kazanç elde edeceksiniz. Benim 10 ayım başka hisselerde de kazançlarla geçmiş olacağından kümülatif olarak sizin kazancınızı geçmiş olur. Hiç mi kaybetmezsiniz derseniz sadece borsanın günlük açılışta yüzde 5-10 kaybettiği günlerde kaybederim yoksa stoplar çalışır, zararım en fazla yüzde 2 de kalır. Sizi de bir gün akıncı yaparız umarım, speğin dişindeki apse olmak eğlencelidir. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Sn tahminci olay az kazandım çok kazandım meselesi değil kişilik meselesi,siz adrenaline çok dayanıklısınız benden çok daha fazla strese maruz kalıyorsunuz.Ben stresi çok sevmem,az kazanayım önemli değil,sizin olayı ben beceremem
,ama inşallah bir gün sizin tarzınızı da öğrenir ve beceriririm.Yoksa elbet sizin olay daha heyecanlı ve zevkli.
Yer İmleri