Alýntý Originally Posted by yarasa Yazýyý Oku
Bu günkü düþüþle 11,5 direncini þimdilik kýramadýk ,bu belli oldu.Fýyatýn 10 altýnda kapanýþ yapmasý hissenin 8-10 arasý iþlemlere devam edeceðini gösteriyor. Yaklaþýk %70 lik bir çýkýþýn geri alýnmasý olarak.
Belkide sadece 9-10 arasý iþlem yaparak , güç toplayýp çýkýþa devam edeceði de þu aþamada söylenebilir. Þunu da söylemek istiyorum.Bilanço dönemine girdiðimiz þu günlerde sadece rta deðil bütün hisselerde bilanço beklentileri ve gelen bilançolar kullanýlarak yatýrýmcýlar pek tabiiki deðiþik þekillerde yanýltýlmaya çalýþýlacaktýr.
RTA da satýþ aðýrlýklý görünen seanslardan sonra bir tavan daha geldi .Genelde rastlýyoruz, bir çok tahtada görüyorum satýcýlý bir günün ardýndan gelen bir yükseliþ yada bir tavan .Þimdilerde bu çok moda .
Tam bir yatýrýmcýyý kontrpiyede býrakma durumu.
RTA için konuþacak olursam, bizim satýcýlý gördüðümüz seanslarda da mal alýndýðýný var sayýyorum. Rta da mal alýþlarý bana göre devam ediyor. Çýkýþýnýda buna baðlýyorum.
Bu seanstan sonra yukarýda verdiðim 2. þýkkýn gerçekleþme ihtimali fazlalaþtý.
Hissenin daha önce verdiðim dirençleri dikkate alarak ,direnç ve destekler arasýnda deðiþik kombinasyonlarla hareketin devam edeceði düþüncemde bir deðiþiklik yoktur.