Sayfa 530/803 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

25.80 kapatir gunu

80 ve 20 hastaligi yillardir devam ediyor uyuzun

bugunku problem;

1) tahtada ciddi bir alici yoktu
    2) kuvvetli 26.00/26.10 direcine tosladi. burasi 29 ustu hedefinin onundeki son direnc

yarin ki beklentim, 26.10 ustune hacimli cikis ve 27 lerin gelmesi.

aksi olursa, olabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    https://instagram.com/butterflychoco...d=YmMyMTA2M2Y=

Ipekcilerin cikolatalarini iteledilleri firma da bu . YouTube da birisi yazmisti Tekfen yorumlarinin altina bayram yilbasi zamani fahis fiyatlara alt kalite cikolatlari sirkete iteliyorlar diye . Sirket icinde tanidigim olsa bilsem icini daha fazla ne pisliklerini cikartirim bunlarin da , oradan buradan toplama bilgiyle bu kadar ogreniyorsun. Bunlar Turkiyenin soyguncu tabakasi , bunlarin da eski damatlari Serdar Bilgili . Bizimkilerin Cem Uzan .Ust duzey hirsizlik teskilati resmen sirketin ici baglantili oldugu insanlar ve cevreleri. Sonra siyasal islamcilar 20 senedir ulkeyi somurdu derler ; siz 60 senedir ulkenin kanini emdiniz satafatli hayatlarinizi neye borclu oldugunuzu gorduk . Bizler gibi temiz namuslu insanlarin hakkini yediniz senelerce simdi de siyasal islamci karadeniz mafyasi yiyor iste degisen bir sey yok ulkede . Biz de namus seref haysiyet diye kendimizi kandiralim duralim , calan caldigiyla namussuzluklariyla kaliyor
    Bu çikolata işi de iyimiş

Bunlar hep küçük yatırımcıdan çıkıyor

- kızına çikolata dükkanı aç, küçük yatırımcı farkı öder

- damadına inşaat şirketi kur, küçük yatırımcı farkı öder

Bu işler böyle ufak ufak başlar sonra büyür, bir bakarsın hokus pokus, SOCAR’ ın yarısı yok

4. Capital dergisi agustos sayisinda pandir soylesisi var , kacirmayin. Boy boy pozlar, bol palavralar . Okuyun biraz ufkunuz acilsin

5. Bazilarina dogrulari yazinca hemen blokluyorlar, cahil gibi millet her soylenene inaniyor. 3 senedir bu sayfada da kimler geldi kimler gecti . Keske haksiz ciksaydik da baska yerlerde rizkimizi arasaydik. Ama bu haysiyetsiz onursuz hirsizlara istediklerini yapmayacam , vermeyecem her firsatta da geri alacagim . Itibarlarini her yerde bes paralik etmeyen adam degildir , bir dahaki genel kurulda suratlarina tukurmek icin dort gozle bekliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Capital dergisi agustos sayisinda pandir soylesisi var , kacirmayin. Boy boy pozlar, bol palavralar . Okuyun biraz ufkunuz acilsin
    https://youtu.be/jwMzqZnnW88

Hani Toros satılacaktı ?

Hiç bir şey yazmamış

Aklıma nedense şu film geldi :

https://www.beyazperde.com/filmler/film-49077/

Adam oturduğu yerden sallıyor, yeterki birileri dinlesin

7.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    bugunku problem;

1) tahtada ciddi bir alici yoktu
    2) kuvvetli 26.00/26.10 direcine tosladi. burasi 29 ustu hedefinin onundeki son direnc

yarin ki beklentim, 26.10 ustune hacimli cikis ve 27 lerin gelmesi.

aksi olursa, olabilir
    Ben 28 e garanti olarak bakıp 40'ı bekliyorum.Gelmezse amk alıştık zaten

8. Şişenin bilançoya bakın helal olsun adamlara bunlar bu bilançolarla bu fiyatlardaysa Tekfen ucuz laflarını acilen bırakmalıyız

Sayfa 530/803 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •