Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4041 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    Hayret! Yani bende takip ediyorum komplesini genelde satýþ gördüm oysa. nasýl olurda bir kata yakýn alýþ farký olur?? Þu anda fifti fiftiyimde yarýn rtalb en azýndan açýlýþta tokatý çakacak yüzüme sonrasýda olur bu þekilde sanýrým..
    Bu tahtada sana ekmek yedirmezler yeðeen.

Burasý kurtlar sofrasý.

Alýþ satýþý bile ayýrt edemezsin
    Virmanlar havada uçuþuyor. Ancak ordino kaydedecen ki göreceksin.

Alinterini yedirme , normal U30 hisseleri daha güvenli.

Strese girdiðine deðmez

Önce saðlýk
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Bu tahtada sana ekmek yedirmezler yeðeen.

Burasý kurtlar sofrasý.

Alýþ satýþý bile ayýrt edemezsin
    Virmanlar havada uçuþuyor. Ancak ordino kaydedecen ki göreceksin.

Alinterini yedirme , normal U30 hisseleri daha güvenli.

Strese girdiðine deðmez

Önce saðlýk
    Yine kimsenin düþünmediðini yaptý
    Tavana doðru gitmesi düþünülürken eksi 4,5 yaptý.!

Benim yaþ 53 dedim seninki kaç dedim söylemedin. Ýyisin hoþsunda senle aramýzdaki bariz fark ben olduðum gibiyim sen hep ben bilirim tavrýndan taviz vermiyorsun. Bak söyledim Burvadan 13 kat aldým asansör düþüþü ile yarýsýný kaybettim dedim. Ne olmuþ yani.. sýrmalarýmmý döküldü. Ben sana dayý demem çünkü dayý benim. Yani bende o konuda taviz vermem. Çünkü dayý olarak koca sülalenin eþ e kliðini yapmýþým. Verilecek taviz var þakada olsa verilmeyecek taviz var..

Ayrýca sana þöyle bir bilgide vereyim; hak etmediðin dayýlýðý sahiplenmeye kalkarsan illaki kendini bir miktar kandýrýrsýn ve bunun kaybýnýda yaþarsýn.

Ayrýca ben dürüstsem milletin beni nasýl gördüðü umrumda bile olmaz. Çünkü milletide gördüm. Anlatmýþtým millet beni 98 de rahmetli Mecnur yapmýþtý! Ayný Þener Þen'in Namuslu filmi iþte..
    Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

3.  Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    Yine kimsenin düþünmediðini yaptý
    Tavana doðru gitmesi düþünülürken eksi 4,5 yaptý.!

Benim yaþ 53 dedim seninki kaç dedim söylemedin. Ýyisin hoþsunda senle aramýzdaki bariz fark ben olduðum gibiyim sen hep ben bilirim tavrýndan taviz vermiyorsun. Bak söyledim Burvadan 13 kat aldým asansör düþüþü ile yarýsýný kaybettim dedim. Ne olmuþ yani.. sýrmalarýmmý döküldü. Ben sana dayý demem çünkü dayý benim. Yani bende o konuda taviz vermem. Çünkü dayý olarak koca sülalenin eþ e kliðini yapmýþým. Verilecek taviz var þakada olsa verilmeyecek taviz var..

Ayrýca sana þöyle bir bilgide vereyim; hak etmediðin dayýlýðý sahiplenmeye kalkarsan illaki kendini bir miktar kandýrýrsýn ve bunun kaybýnýda yaþarsýn.

Ayrýca ben dürüstsem milletin beni nasýl gördüðü umrumda bile olmaz. Çünkü milletide gördüm. Anlatmýþtým millet beni 98 de rahmetli Mecnur yapmýþtý! Ayný Þener Þen'in Namuslu filmi iþte..
    Eyvallah dayý
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •