Sayfa 246/948 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. 2,58 e yığmış satışları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. 2,40 altına indir paşam bekliyoruz . şimdide 2.50 ve 2.51 deki 20bin lotu aldı

3. alıcılar kuvvetlenmeye başladı sanırım .....

4.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    alıcılar kuvvetlenmeye başladı sanırım .....
    yukardaki satışlarını aşağı çekiyor

bugünki şu işlemleri kim yapıyor görmek lazım , acil pasta lazım

5.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    2,40 altına indir paşam bekliyoruz . şimdide 2.50 ve 2.51 deki 20bin lotu aldı
    Zeytin hocam insan düşünmeden edemiyor kağıtta bu kadar beklenti var iken neden kağıda gereken ilgi duyulmuyor.Yoksa beklenti önceden mi satın alındı diye.Benim maliyetim 3.33 tamda spk yasağının olduğu gün almıştım.Öylece de bekliyorum.Sizin bu konuda ki düşünceleriniz nedir.Birleşme onaylanırsa hedef fiyat tahmininiz nedir.Paylaşırsanız sevinirim.Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Zeytin hocam insan düşünmeden edemiyor kağıtta bu kadar beklenti var iken neden kağıda gereken ilgi duyulmuyor.Yoksa beklenti önceden mi satın alındı diye.Benim maliyetim 3.33 tamda spk yasağının olduğu gün almıştım.Öylece de bekliyorum.Sizin bu konuda ki düşünceleriniz nedir.Birleşme onaylanırsa hedef fiyat tahmininiz nedir.Paylaşırsanız sevinirim.Saygılar.
    Ayrıca bugün birkaç kez maliyet düşürmek için alım düşüncen oldu maliyetimi en çok 2.75 seviyelerine düşürebiliyorum sizce yüksek bir maliyet mi malum beklentisi olan bir hissede.Size sordum ama diğer arkadaşlar da görüş yazarlarsa memnun olurum.

7.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Bende sizin gibi ceza günü aldım 3.00 dan , bide doğtaş hisselerimi satıp aldım.o %50 arttı bu %17 düştü.

Bu hissede benim satış yapacağım tarih 2018 yaz , yani daha 1 yılım var.Aşağı biraz daha salarsa maddi gücüm yettiği miktarda biraz daha alacağım . Fiyat düşüncem afaki , ondan dolayı telafuz etmeyeceğim.

İnşallah kazanınırız

Sayfa 246/948 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •