Sayfa 539/2404 İlkİlk ... 3943948952953753853954054154958963910391539 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Daha doğrusu soruyu şöyle sorayım,neye göre belirlemeliyiz gireceğimiz vadeyi?
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

2.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    yanlış anlamayın sakına bunun daha çok gideri var sabredene tabi vur kaç işi değil %10 20 riski alana ben stoplu mal almam acemilikten amaa
    Yanlış anlamadım farkındaysanız Grafik üzerinde yükselişin başlangıcı ve devamını işaret edilmiş yalnız "stop-loss" hisse nin olmaz sa olmazı olursa daha az zarar yazılması babında ...

3.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    vakıfla yakın giderdi abi... ykb geride kalmış çoook...
    yavaş giden yol alır derler üstad kısmet zamanı gelir gider inş
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

4. rosense tşk ederim eline sağlık 434 mü stop gelse keşke stop yerine yüklensek diom bende eyvallah yine
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

5. KCHOL ingi çok önemsiyorum
    SAATlik Grafikte 12,900 den başlayan yükseliş emin adımlarla ta ki patronun hisse satışına kadar devam etmiş ve sonrasında SAT vermiş şu aralarda bir ileri iki Geri yapıyor sanki ...

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Grasfik üzerindeki makasların kesişimi noktasında aşağıdan al verip yukarıda henüz dönüş sinyali vermeyen çizgiler desek ..
    Sevgili rosense ,net konuşalım lütfen ..öyle şifreli konuşmalardan bu topik anlamaz...aynen ilk okul talebesine anlatır gibi lütfen ...

st 14:53 , xu100 101000 civarında iken grafik attın stoploss işaretledin 2000 point cepte yazdın yani 103000 bekliyorsun ..doğru anlamışmıyım !?

Bir de sakıncası yoksa grafiğin zaman dilimini yazarsan sevinirim.

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Ben dolarda uzayacağım birazda hangi vade ona karar veremedim.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Daha doğrusu soruyu şöyle sorayım,neye göre belirlemeliyiz gireceğimiz vadeyi?
    HBYKCN hocam ,şahsen dolar trade etmiyorum dolayısı ile fikrim yok ,vob tradelerimde ise genelde yvade kullanıyorum.

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Hocam . 61 işleri garanti gibi de 2 açılışından itibaren dolarda 58 sınırına inebilir borsa 300 pts kalkabilir diye düşünüyorum sonrası dolar malumunuz borsayı Allah bilir
    dolar 3.57911 den döndü borsa 250 pts topalım bakalım şimdi ne olacak hala stop olmadım ateş sardı
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Sayfa 539/2404 İlkİlk ... 3943948952953753853954054154958963910391539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •