-
Birileri kredili malda yakalandı da onları dökmeye mi çalışıyor? acaba
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Geçen haftaya göre hala %10 üstünde
Adım adım artıyor aslında.. sadece aralarda atak ve soğutma yapıyor.. alan satanı görsek nette alıp sattığı görülür..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
bu aski yarin aksam 5 kadarmi suresi...yani itiraz olup olmadigini yarin saat kacta belli olur
-
Biliyorsunuz planın tümüne itiraz diye bir şey söz konusu değil. Ancak hak sahipleri kendi parseli ile ilgili itirazda bulunabiliyor. Askı bitti denilebilir. Ama yeni tapulara kadar yapılacak şeyler var. Onlar beklenecek. Ama kesin olan artık arsa olduğudur. Kalanlar teknik işler ve prosedür. Ama fiyatlamıyor işte.
-
Halka açık olan ve borsada işlem gören şirketlerin arsası üzerinde bir itiraz olursa kap atarlar diye düşünüyorum.
-
Bugünkü takastan anladığım kadarıyla iş yaptigi satışlarla deniz ve tacirleri dökmüş bakalım iş yarın nasıl hareket edecek sattıklarını yerine koyarsa tekrar hareket gelebilir.
-
Ayrıca 18. Madde imar düzenlemeleri sonucunda yeni bir aski süreci daha olacak gelirse orada itiraz gelebilir ama sayın bezginbekirin belirttiği gibi arazi artık arsa oldu geri kalani teknik çalışma ve prosedürlerden ibaret orada yapılacak itirazda çok birseyi değiştirmiyor 18. Madde düzenlemeleri nekadar sürer bilmiyorum ama biraz daha bekleyeceğiz gibi. Y.T.D
-
İtirazlar belediye tarafından bildiğim kadarıyla bu aşamada toplu halde ret ediliyor. İtiraz sahipleri kanuni yollardan haklarını arıyorlar. Ayrıca 18.madde uygulaması bitip yeni tapu alınmadan arsa vasfı oluşmuyor. Yani şirket bu süreç bitmeden değerleme yaptırırsa arsa değil tarla olarak değerlenecek diye düşünüyorum. Konu hakkında teknik bilgisi olan arkadaşımız varsa yanlışım varsa düzeltsin.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri