Sayfa 513/691 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Beni dökmek çok kolaydır.. ama sonra tekrar yapışırım, onun için speğin dişindeki apse gibiyim ne zaman zonklayacağım asla tahmin edilemez.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2. OZGYO dan da 3.13 çıkıyorum bir haftada yüzde 33 kazanç, benden alan da kazansın. Allah bereket versin.. Gözüm AKFGY de (2.80) velhasılkelam gayrimenkul hisseleri ağırlıklı devam ediyorum. KLGYO özel ilgi alanım burada işim bitmedi. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Beni dökmek çok kolaydır.. ama sonra tekrar yapışırım, onun için speğin dişindeki apse gibiyim ne zaman zonklayacağım asla tahmin edilemez.. YTD
    Günaydınlar ben 27-28 den 70.000 e dayandım muhtemel yarısı sizinkilerdir.

4. Eşit şartlarda yarışmıyoruz, sizin elinizde hisse kalmadı aşağı yukarı sürseler zararda veya karda olmayacaksınız, bense ya zarar ya kar

5. Kar zarar kardeş Sn. ŞEKERLİ.. sizin şansınız açıldı artık, kayıp yok..
    KLGYO dan çıktıklarımla 2.82-2.83 AKFGY girdim, Allah utandırmasın.. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Eşit şartlarda yarışmıyoruz, sizin elinizde hisse kalmadı aşağı yukarı sürseler zararda veya karda olmayacaksınız, bense ya zarar ya kar

6. AKFGY kaçırmak istemedim ama KLGYO da hareketlendi. YTD

7.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    AKFGY kaçırmak istemedim ama KLGYO da hareketlendi. YTD
    ben 30-31-33 sattım yarısını

8. Sn. Bay ŞANSLI, pardon Sn. ŞEKERLİ artık takibinizdeyiz )

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydınlar ben 27-28 den 70.000 e dayandım muhtemel yarısı sizinkilerdir.

Sayfa 513/691 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •