Sayfa 914/1003 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop XLII

1. Bu vob tehlikeli oynamayın etmeyin diyen çok olabilir

Lakin vobu tehlikeli yapan kaldıraç ayarlayamamak riski ayarlayamamaktır .

Şahsen ben viop olmasa borsada bu parayı kazana bileceğimi sanmıyorum kağıt ile

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    London abi Thyao da işlem yapmak tehlikeli abi

Valla bende poz yokken thyao da kendimi senin yerine koyuyorum yemin ediyorum psikoloji bozar

3 günde yüzde 12 yaptı galiba

Birde yüklü oynuyorsun kar zarar feci oluyor attığın resimden gördüğüm
    En son 51 den shortlamistim , ttkomdan vurkac yapip aldigim 100 bin kari ve ustune 40 bin daha verip 140 bin civari zararla kapattim shortu , palanin niyeti bozuk bakarsin 3 haneli rakamlara cikarir.

3. Big abi sen yılların kurdusun, işi biliyorsun. korkuyu yenmiş, heyecanı hissetmez hale gelmiş, duygularından arınmış makina gibi olmuşun artık, go go tar tar fışkırt
    zalım oyuncusun. Rallinin sonları daha sert ve ölümcüldür, tavana bile kitleyip bırakırlar dımdızlak ortada
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emirlondon seni uyardım kuş konusunda
    . Aynen dostum hata ettik, doner dedim donmedi

5. Viopta 3 temel olay batiriyor
    1- kazanirken hirslanip daha da cok pozisyona girip kaldiraci buyutmek maliyeti artirmak, sonra realizasyonda carpilmak.
    2- kaybederken paçal yapmak. En beteri bu hem teminat eriyor hem kaldirac artiyor. Spotcularin en zararli aliskanligi viopta direkt adami batirir spotta uzuncu oldum dersin viopta anahtarlar gider
    3- haber kaynakli terste kalmak.

Hepsinin temelinde kaldiraci ayarlayamamak var. 3. Maddeye yakalansan bile kaldiracin uygunsa yola devam diyebiliyorsun ornegin Ukrayna savasindaki dusus.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Big abi sen yılların kurdusun, işi biliyorsun. korkuyu yenmiş, heyecanı hissetmez hale gelmiş, duygularından arınmış makina gibi olmuşun artık, go go tar tar fışkırt
    zalım oyuncusun. Rallinin sonları daha sert ve ölümcüldür, tavana bile kitleyip bırakırlar dımdızlak ortada
    Allah var Bozkurt normal şartlar da 3 bin ve üstün de short vuruşacaktım öle karar almıştım lakin dün Amerika’dan arkadaş ile görüştüm ulan salak dedi neden heyecan arıyorsun suya ters kürek çekme vagona atla baktın dönüyor o zaman maliyet yap dedi hakkeden de öle ne gerek var abı misal 3 bin de 31 adet vurduğum shortu alttan kapadım kapamasam durduk yere 40 /50 puan sokmuş olacaktı yada şu 4 vuruşluk shortu kapamasam 80 puan sokmuş olacaktı bugün de 5 tur vurkaç ile zaten zarar çıktı

7. Hektaş piyasa değeri 33 milyar TL, yaklaşık 2 milyar dolar.

Çok incelemedim tarımsal ilaç satan bir şirket diye hatırımda kalmış, çok eskiden ucuz diye alıp satmıştım.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Bu geçen vadeden 3 bin üstünde short ile başlamıştım şelale oldu erken kapadım düşüş bitti dediydim longa bir döndük
    2900 den attığım long jetonu bile vardı 2500 gördüm

Orada parayı yönetemesem Yada ful işlem yapsam batmıştım sonra mücadele al ver sat ver bir şekilde düzlüğe çıkıyor insan

Yani demem o ki borsada olmaz dediğin en ufak şey olur o yüzden parayı iyi kullanacaksın yoksa doğru pozda bile olsan anlık haber ile batırırlar

Sayfa 914/1003 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •