Sayfa 190/206 İlkİlk ... 90140180188189190191192200 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by The King Yazıyı Oku
    Cehalet işte böyle bir şey, sizi bile konuşturuyor... ben orda size basit hesabı bile vermişim onu bile anlamamışsınız hala bana laf çakmaya çalışıyorsunuz, neyse size istediğiniz bilgiyi fiktif kar fiktif kar diyen arkadaşlar versin... bi zahmet onlara da sorun bu hisse neden mart ayından beri endeks relatif yarıya inmiş size cevabını da versinler...
    Strese gerek yok.

Çok zengin olacaz. Sinirli adamlar zengin olamaz maliyetine gelince satar.

Rahat olun. Dediğim gibi çok zengin olacaz.

Muallim çok cahilsin kazanırsan da şansa kazanırsın iyi borsa fonlarından al bu piyasa çakallar piyasası sinek ikiliye kadar sayan adamların piyasası seni malesef yerler.

Başlıkta diğer profiller iyi zengin olmaya uygun sadece psikolojilerini iyi görmedim. Yüksek tutun psikolojiyi abicim.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Strese gerek yok.

Muallim çok cahilsin kazanırsan da şansa kazanırsın iyi borsa fonlarından al bu piyasa çakallar piyasası sinek ikiliye kadar sayan adamların piyasası seni malesef yerler.

Başlıkta diğer profiller iyi zengin olmaya uygun sadece psikolojilerini iyi görmedim. Yüksek tutun psikolojiyi abicim.
    Sadece alkışlanacak kadar güzel bir tespit değil çerçevesi yapılması gerekli ! Tebrikler 🎉

Yatırım eşit değildir Para
    Yatırım eşittir psikoloji

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Strese gerek yok.

Gözde bir yatırım girişim şirketi kasada para yok milyar kar yazdığında bile ! Ne kadar başarılı bir yatırım yaptığının göstergesidir,neden ? Çünkü yatırım yaptığı şirketlerin değerleri atttığı için konsolide kar yazmış ! Eğer bu şirketleri satmak durumunda olursa kasasına para girecek satmazsa bile (değer = para 💰) mülkü var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzuluk-AKYAZI
    Gönderi
    251
    Arkadaşlar;benim yaşım 72...35 yıldır aralıksız, bilfiil borsacıyım...Çok küçük bir yatırımcı da değilim...Konuşup yazarken biraz saygı lütfen...

5. Ben biraz esprili şekilde morali yükseltmek istedim, kırıcı cümle kullanmışım özür dilerim.

Ancak temelde demek istediğim şey hareketler böyle moralsiz zamanlarda başlar!

Herkese bol kazançlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzuluk-AKYAZI
    Gönderi
    251
    Ayrıca;25-30 liralık PENTA,400 liralardan işlem görünce,sizce firma değerlenmiş mi oluyor...? Borsa çok tehlikelidir...Rastgele yatırım yapmayı asla affetmez...

7.  Alıntı Originally Posted by Muallim Yazıyı Oku
    Ayrıca;25-30 liralık PENTA,400 liralardan işlem görünce,sizce firma değerlenmiş mi oluyor...? Borsa çok tehlikelidir...Rastgele yatırım yapmayı asla affetmez...
    Penta 30 bile etmez.

Burada kimse pentadan dolayı yüksek görünen dd için gelmiyordur emin olun.

Bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by The King Yazıyı Oku
    Cehalet işte böyle bir şey, sizi bile konuşturuyor... ben orda size basit hesabı bile vermişim onu bile anlamamışsınız hala bana laf çakmaya çalışıyorsunuz, neyse size istediğiniz bilgiyi fiktif kar fiktif kar diyen arkadaşlar versin... bi zahmet onlara da sorun bu hisse neden mart ayından beri endeks relatif yarıya inmiş size cevabını da versinler...
    Fiktif fiktif mesela penta 4 milyara bu gün satılır her sene 500 milyon temettü veriyor basit 2 3 örnek vereyim makina takım 5-6 yıldır satışta , Türkiye finans 15 deneye yaklaşmıştır elindeki en iyi firma kümaş 3-4 senede satıldı sektöründe dünya rezervinin %15
    Sahibiydi kar yapamadan sattı tek karlı satılan sektör ambalaj bu sektördeki 2 firmada karlı satıldı bu gün derby maktk penta satılamaz Türkiye finans ortağın keyfine bağlı , şok yıldız satmaz , Tek kalan polinas kader polinasın ellisinde flo büyümesi çok çok iyi ama perekende değerlemeler şuan ölü perakende toparlarsa halka arz yapılabilir polinas satışı firmayı siyahtan bembeyaza taşır 0 borç 0 iştirak borçları ve yeni yatırımlar hikayeyi polinas değiştirebilir

Sayfa 190/206 İlkİlk ... 90140180188189190191192200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •