Originally Posted by mert45 Sevgili rosense ,net konuşalım lütfen ..öyle şifreli konuşmalardan bu topik anlamaz...aynen ilk okul talebesine anlatır gibi lütfen ... st 14:53 , xu100 101000 civarında iken grafik attın stoploss işaretledin 2000 point cepte yazdın yani 103000 bekliyorsun ..doğru anlamışmıyım !? Bir de sakıncası yoksa grafiğin zaman dilimini yazarsan sevinirim. Sevgiler grafiğin zaman dilimi beş dakikalık . stoploss işaretlememdeki sebep olası zararlardan kendimizi korumak değil mi ?
Originally Posted by HBYKCN Daha doğrusu soruyu şöyle sorayım,neye göre belirlemeliyiz gireceğimiz vadeyi? Bunlara cevap verecek 1 numaralı insan yakınlarımızda ama yoğun olabilir
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
.225 maliyetli 30 kontratın 10 adedini .350 den stopladım ..... sibop.......
Originally Posted by rosense grafiğin zaman dilimi beş dakikalık . stoploss işaretlememdeki sebep olası zararlardan kendimizi korumak değil mi ? Stoploss yazman çok iyi ...benim demek istediğim şu: Grafik güzel , altına veya üstüne ...net bir şekilde yazı ile burdan aldım-sattım stop budur kar-al budur ...gibi net ifadeler. BUNDA bir sakınca olduğunu sanmıyorum.
Hayat hoş gerisi boş
yine uykum geldi
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
THYAO kayıp giderek derinleşiyor
Originally Posted by mojetbit34 yine uykum geldi Naapalım ..ninni mi söyleyelim
Originally Posted by mert45 THYAO kayıp giderek derinleşiyor dümen yapi biraz yazdım dün gece kalanları gitmedi illa dioki ucuz mal sevmiyom iyi peki dedik druyo bi kısım yukarlarda eee al işte diom du len dio bekle eccük dediler tamam dedik
Forum Rules
Yer İmleri