Originally Posted by
fortune
yeni bir yönetim oluştu, sonrasında genel kurulun onayını alarak bankalar birliği anlaşmasından çıkma ve borçsuz bir kulüp oluşturma hedefleri açıklandı. bu hedef çok önemli... florya ve riva projeleri önemli. ayrıca sportif başarı için yapılan transferler de ışık veriyor. özellikle borçsuz bir yapı oluşturma konusunda yapılacak uygulamalar hisseye çok belirgin ivme kazandırabilir. hissenin hikayesi var. şartlar olumlu gelişirse büyük potansiyel var... hayırlısı...
üstadım çok güzel bir paylaşım yapmışsınız tebrikler.
3 lerden niye buralara ve ötesi fiyatlara gitmesi gerekliliğini özetleyen güzel bir yazı paylaştınız.
geçen sene 2,50 lerden 9 lara ts ile gittik...
ondan öncesi sene bjk ile 2,50 lerden 12 lere gittik..
bu sene de g.s ile 2,80 lerden çok güzel yerlere gidebilir umudum var..en azından bi bjk çıkışı gibi bir hedefim var kendi adıma...
gs hocası ve futbolcu kalitesi oyunu şampiyonluğu getirebilir ve hisse çok ucuz kaldı diye 3,00 altı baya biriktirdim..
sabırla lig ortalarını bekliyorum...
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri