Sayfa 219/667 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 5329 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Yatırım fonları satmaya devam ediyor. Önceden iş yatirima virman yapıyordu şimdi alıcı geldiğinde veriyor.

2. Yumurta kapıya dayanmış,hala mı poker.

3. İnşallah ben yanılırım ama isteyen istediği fiyattan istediği kadar mal alabiliyorsan bunların poker çevirdiğini artık dusunmuyorum

Teknik olarak hedeflerimi daha ince calisarak revize edeyim 14.6 hacimli kirilmadan 16.3a gitmez. 16.3hacimli kirilmadan 19-20ler zor gorunuyor, haftalik hacimler guzeldi ama bugun hacimler kotu gidiyor 1m lot hacimler gelmedikce de hareket var demek dogru degil.. Saygilar sevgiler arkadaslar

5. Hocam herkesin görüşüne saygım var.
    Payneti eline yüzüne bulaştırmazlarsa 50 bin lot işlem bile yeterli olur tavanda milyon lot beklerken.O yüzden bu pokere dahil olmak mantıklı gelmiyor bana.
    Ytd.

6. Cuma günü Ziraat alışlarına yatırım fonları vermiş görünüyor çeşitli aracı kurumlardan.

Bunların içinde iş yatırım , garanti , gedik , Philip , Vakıf ve başkaları da var. Ahlatçı ise 40 bin lot yatırım fonu için almış gibi duruyor.

Artık bunlar tahtacının parçalı satışlarıydı da , aracı kurumdan eksilmesini engellemek için yatırım fonu adı altında tuttuklarından virman mı yaptı bugün yoksa gerçek yatırım fonu satışımıydı bilemiyoruz.

Ama bana fon satışı gibi duruyor. Çünkü otomatik robot emirlerle sattılar çoğunu.

Yatırım fonunun satmış olması daha iyi. Çünkü onlar güzel bilanço beklentisi veya Paynet satışına göre pozisyon almazlar. Güzel bilanço gelirse dönerler alırlar. Paynet satışı olursa gelirler alırlar. Onlar beklenti ile değil gerçekleşmeler ile hareket ediyorlar.

Ziraat alışına tahtacı veya başkası verseydi daha fazla endişelenmek lazımdı ama madem yatırım fonları vermiş çok da fazla endişelenmemek lazım.

Zaten ne olacaksa 1-2 güne göreceğiz.

7.  Alıntı Originally Posted by atansu Yazıyı Oku
    Teknik olarak hedeflerimi daha ince calisarak revize edeyim 14.6 hacimli kirilmadan 16.3a gitmez. 16.3hacimli kirilmadan 19-20ler zor gorunuyor, haftalik hacimler guzeldi ama bugun hacimler kotu gidiyor 1m lot hacimler gelmedikce de hareket var demek dogru degil.. Saygilar sevgiler arkadaslar

Bugün de 1 milyon civarı işlem hacmi ile kapatabiliriz. Biraz hareketlendi hisse. Ya bilanço hareketi bu , yada Paynet haberi ile ilgili bir gelişme olacak yakında.

Yoksa endeksin eksi olduğu gün şu hareketi yapmazdı gibime geliyor.

Hayırlısı diyelim.

8. Benmi yanlış bakıyorum.Işık menkulun elinde 25 bin lot satacak kadar malı yok gözüküyor.
    25 bin lot net satışta şu an.
    Virman ya da short mu ?

Sayfa 219/667 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •