Sayfa 35/993 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Nasıl beceriyorlar bu işi acep,kamu bankalarında işlerde mafis,ossuruktan teyyare misali kar açıklıyorlar
    vakıf PD/DD : 0,37 idi yanılmıyorsam kaça kadar düşebilir yolu var bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz?

2. Ukraine stopped the transit of Russian oil
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3.  Alıntı Originally Posted by y.aras Yazıyı Oku
    QUOTE=blue70;6039014]Dxy de düşüş olacak diye düşünüyorum.bizde dolar assagi.[/QUOTE

Dxy ile mi yükseldik ki Dxy ile düselim.. ayin 27 sinden beri dxy sekilden sekile girdi ne oldu ki ,graf sabite bagladi..Graf biraz asagi gelmis, tv yi acinca uyandim , gercekten inanılmaz ya ...
    biz bi MB politika faizini bir de Dxy yi önemsizleştirdik

şişman kadını da sahnede hallederler

4. Dolares bugün keyifsiz. Sarı gacı ve Euro daha bir heyecanlı olacak sanki ilerleyen günlerde

5. UK: Thousands **** 'Don't Pay' campaign started by anonymous group to ignore energy bills
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

FİK toplanıyor bugün.

Fiyat İstikrarı Komitesi, bugün Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati liderliğinde toplanacak. Toplantıda komitenin tarım ve gıda maliyetlerdeki son durumu değerlendirmesi bekleniyor.

Çok kötü haberler ,

Botaş artık MB'den Dolar alamadığı için olsa gerek , 1 yıl vadeli borçlanmalara gidiyor ,hem de tefeci faizi ile ...
    hem doğal gaza anasının nikahı para öde üstüne bir de de % 10'un üzerinde fark...

Bakan Nebati'den IMF iddialarına sert yanıt

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Prof. Dr. Bilge Yılmaz'ın Türkiye'nin IMF'ten borç aldığına dair açıklamalarına yanıt verdi. Bakan Nebati, Türkiye'nin IMF ile anlaşma ya da program yapmadığını belirtti.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...yanit-42115399

Zaten biz IMF'den borç almayız bilakis , borç veririz...

Sayfa 35/993 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •