Sayfa 593/2213 İlkİlk ... 9349354358359159259359459560364369310931593 ... SonSon
Arama sonucu : 17698 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. T24
    @t24comtr
    Çin'de, fareden insana geçen yeni bir ölümcül virüs keşfedildi.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Zülfikar Kardeşliği
    @ElZulfiqar
    ·
    45d
    Alevi Bektaşi'lerle dostluk bağı ve muhabbet kurmak istiyorsan önce kendini dara çek ve helallik iste. İstanbul belediye başkanı olduğun yıllar dozerleri Karaca Ahmet Cemevi'ne yollayıp belli bir bölümünü yıktırmaya çalıştığını hatırla ve Alevi toplumundan af dile, hellallik iste.
    karacaahmet cemevi inşaatı tarihi mezarlar yıkılarak üstlerine yapıldı.
    tayyip erdoğan da "göz yumdu" diye yargılandı.....

"cem evleri" derin devletin 12 eylül ihtilalinde köyden şehire göçte kontrolsüz kalan ve terörün eline geçen alevi gençlerinin teröre bulaşmaması için ortaya koyulmuş çözümlerden biridir. (faydalı sonuçlar da vermiştir)

12 eylül öncesinde istanbulda yapılmış kaç cem evi var aywwwwwaaaa...!
    Bir saysan....
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

T24
    @t24comtr
    Çin'de, fareden insana geçen yeni bir ölümcül virüs keşfedildi.
    ben bu virüslrin amk yeter be yaşamak haram oldu

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    dünya çok kalabalık, bizi virüsle azaltacaklar..
    yok edecekler bizi be yaaaa.....!
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

5. Gold Telegraph ⚡
    @GoldTelegraph_
    BREAKING NEWS

THE FORMER HEAD OF THE JP MORGAN PRECIOUS-METALS BUSINESS AND HIS TOP GOLD TRADER WERE CONVICTED ON CHARGES THEY MANIPULATED MARKETS FOR YEARS

Goodbye.
    @erefefik

6. karacaahmet cemevi inşaatı tarihi mezarlar yıkılarak üstlerine yapıldı.
    tayyip erdoğan da "göz yumdu" diye yargılandı.....
    Orada dozerler vardı. Gözümle gördüm. Tayyip Ağa orayı yıkmaya çalıştı da orada büyük kalabalık birikmişti. Bir de göz yumdu diye mi yargılandı? İlginç bak onu bilmiyordum.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 11-08-2022 saat: 12:35.
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Aslında ölümcül virüsler Afrika'da epeydir ortadalar. Ama yayılmadilar. Lassa, marburg. Bunlar covide rahmet okuturlar.
    @erefefik

Orada dozerler vardı. Gözümle gördüm. Tayyip Ağa orayı yıkmaya çalıştı da orada büyük kalabalık birikmişti. Bir de göz yumdu diye mi yargılandı? İlginç bak onu bilmiyordum.

Devlet hem Alevi gençler teröre bulaşmasın diye cemevlerini kurmuş, teröre bulaşacak olanlar için de Dhkpc'yi kurmuş olabilir mi?

))))))) Alevinin işi zor. Hiç şansı yok.
    12 eylul öncesi dhkpc v.s. alevi gençler kitle halinde bu örgütlere kapılıyorlardı.
    köyden kente göç, köydeki otokontrolun şehirde olmayışı, gelir adaletsizlikleri, şehre intibak v.s.
    12 eylulde devlet karar verdi.. bu problem bitti.

Çerkezköyde bir cemevi var. Yolum düşerse oraya uğramaya çalışacağım. ... https://www.facebook.com/seyyidsinan.boztepe

Sayfa 593/2213 İlkİlk ... 9349354358359159259359459560364369310931593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •