Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
Bir zamanlar SEKA larda devletindi bizde gurur duyuyorduk bak 10 tl.lik bir top fotokopi kağıdı olmuş 100 tl.
Tüpraşta devletin di, Petkim de, telekomda,Tekel de, Sümerbank ta, Şeker fabrikaları da, Limanlarda vs vs.
Ne oldu bunlara.
Çok güzel yazıyorsunuz benim yaşım 50 civarında bu özelleştirmeler nasıl oldu? Bu ülke de bunlar illa olsun olmalı diye kim savunuyordu? Hayır yaşısınız gençse ben size anlatayım eğer google dan bulup ne olduğunu bulamıyorsanız.

Kimdi özelleştirme de özelleştirme devlet onu yapmaz bunu yapmaz yapmamalı diyen ; yıl 2021 Bir pandemi oldu tamamen tersi politikalar kabul gördü tüm dünyada.Bu özelleştirmeler İMF dayatması ile oldu. Yanlıştı gücümüz yoktu karşı çıkılamadı.

Ha ben şunda değilim mevcut iktidarın hataları var mı var onları savunmak için konuşmuyorum. Ama tüm küfeyi sadece onlara yüklemek yanlış.

Mevcut iktidara olan kin yüzünden bu güzide kurumu gömmek ya da Haluk Görgün'ü gömmekte yanlış.O bu potansiyeli ile her yerde krallar gibi yaşardı el üstünde tutulurdu Ülkesini tercih etti.

Şimdi hisse özeline gelirsek hisse performansı tabii ki berbat. Eleştirenler haklı buna sebep olanlar haksız.

Ha ben neden buradayım ; bundan sonrası farklı olur diye buradayım. Düşünceler her ne olursa olsun bu hisse değerli ve kıymetli bir hisse. Elinde olan gereken performansı yakalayamayan yatırımcı bence sabretmeli. Özellikle yıl sonu bilançosu çok daha güçlü olacaktır.

Kısır tartışmalarda sadece kafası karışan yatırımcıya zarar verir.Benim önceliğim burada madur edilen yatırımcıdır.Diğer konulara girmeyi pek düşünmüyorum.Adım hıdır elimden gelen budur.