Sayfa 120/1000 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Viop XLIII

1. TCELL'de kamyonu dayamışlar

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

AK - bank 10 bandı günlük te kırılırsa bir üst kanal bandı 10.50-60 bandına yolculuk başlar.
    11.08.2022 paylaştığımız ak grafını güncellemem istenmiş yükselen kanal devam ediyor ,
    müsahit bir zamanda güncelleriz.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

SPOT

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Ayiliga merhaba dedim.. Sebebsel problemim yok... etiket cepte benim etiketler ekseriyetle tepeye konmaz ama 5. Dalga fiyat tepesi bugun olmus olabilir. ... Dalgga alcalan bir tepe yerlerde biter gibime geliyor.. Pek umitli degilim.. Kulliyen yaniliyor olma ihtimalim cok yuksek ciddiye almayiniz beni agalar
    Dalga teyidi geldi. Daha dogrusu takip ettigim sayim tanimli stop olusturdu. O yuzden ayni pozla devam.ediyorum seansi izlememede gerek yok arada bakiyorum. Sizlere bol kazanclar.. Ozetle Anektarimi alamaz yani artik. Dalgasal stopum var.

5. Akkız da saatlikte formasyon yukarda 10.65 aşağıda 9.65 ne tarafa kırarsa ,
    şuanda teknik olarak bu bölgeleri takip ediyorum , kırılıma göre oyun kurucaz.
    Şuanda kırılım olmadığı için 2 taraflı yorum yapıyorum kırılımlar olduktan sonra buraya yazarken zaman kaybediyorum işlemlerle beraber zor oluyor.Önümdeki bilgisayarlardan bir tanesinde sadece topik takip ediliyor.
    FORMASYON AVCISI 53

6. ForeksHaber
    @ForeksTurkey
    ·
    1 sa
    *Citi Research, Brent petrolü için kısa vadeli hedef fiyatını 80-85 dolar/varil olarak belirledi
    FORMASYON AVCISI 53

7. İki ay önce ben de söyledim. Haber değeri taşımadi[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ForeksHaber
    @ForeksTurkey
    ·
    1 sa
    *Citi Research, Brent petrolü için kısa vadeli hedef fiyatını 80-85 dolar/varil olarak belirledi
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İki ay önce ben de söyledim. Haber değeri taşımadi[emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O zaman zaten pozisyon kapatmaya başladılar dip bölgeleri işaretliyorlar bu kurumlar 110-130 arası pozisyon azalttılar yada kapattılar zaten.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 120/1000 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •