Sayfa 121/1000 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ForeksHaber
    @ForeksTurkey
    ·
    1 sa
    *Citi Research, Brent petrolü için kısa vadeli hedef fiyatını 80-85 dolar/varil olarak belirledi
    Citigroup'tan petrol için resesyon tahmini: 65 dolara düşebilir
    Citigroup, küresel ekonomide talebi felce uğratacak düzeyde bir durgunluk yaşanırsa ham petrolün varil fiyatının 2022'nin sonunda 65 dolara, 2023'ün sonundaysa 45 dolara gerileyebileceğini söyledi.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Fiyat listesi göremedim, millet gazeteye göre kuyruk olmuş.

>>>>>>>>>>
    https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...uktan-7308754/

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SÖZCÜ'nün gündem olan manşetinden sonra Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde yüzde 30-40 indirim yapılması için talimat vermişti. Geçim sıkıntısıyla boğuşan ve her geçen gün alım gücü dip yapan yüz binlerce vatandaş bugün sabah saatlerinde marketlere koştu. Kuyruklar uzadı, reyonlarda izdiham yaşandı.

...
    Halk 146,90 TL’ye satılan sıvı yağ, 32 TL’ye satılan 2 kiloluk toz şeker, 52,50 TL’ye satılan 5 kiloluk un, 11.90 TL’ye satılan Türk kahvesi ve 4.5 TL'ye satılan makarnaya yoğun ilgi gösterdi.
    Öğle arası gittim markette toz şeker kalmamış, 5 lt yağ kalmamış 2 lt lik var 64 tl. makarnalar 4.5 tl oda az kalmış, nohut 20 tl çok giden ürünler olarak göze çarpan ama market çok kalabalık
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Öğle arası gittim markette toz şeker kalmamış, 5 lt yağ kalmamış 2 lt lik var 64 tl. makarnalar 4.5 tl oda az kalmış, nohut 20 tl çok giden ürünler olarak göze çarpan ama market çok kalabalık
    devlet ciddi ciddi önlem alırsa diğer marketler istemeden olsa indirir ama mal sevkiyatını dolu dolu yapmaları şart.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Akkız da saatlikte formasyon yukarda 10.65 aşağıda 9.65 ne tarafa kırarsa ,
    şuanda teknik olarak bu bölgeleri takip ediyorum , kırılıma göre oyun kurucaz.
    Şuanda kırılım olmadığı için 2 taraflı yorum yapıyorum kırılımlar olduktan sonra buraya yazarken zaman kaybediyorum işlemlerle beraber zor oluyor.Önümdeki bilgisayarlardan bir tanesinde sadece topik takip ediliyor.
    10.35 hareketi başladı üzerindeki saatlik kapanış yukarda verdiğim bant hedefi.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    devlet ciddi ciddi önlem alırsa diğer marketler istemeden olsa indirir ama mal sevkiyatını dolu dolu yapmaları şart.....
    Bizim millet abartıyor yetri kadar değil üçbeş ay gidecek stok yapıyor ucuzluğu görünce, güven sıkıntıdan ötürü olsa gerek, tekrar zam gelir düşüncesi ile ilk günlerde dediğin gibi sevkiyat dolu dolu olmalı yoksa aksi durumda tepki ters tepiyor. Bir ay bu şekilde devam etse diğerleri de mecburen indirmek durumunda kalır
    Hamdım Piştim Yandım

6. Salına salına viop düşecekmiş son 5 yılda hangi gün böyle sallana sallana düşmüş acaba bir bakmak lazım..

7. Kooperatif indirimler bana göre çok kuvvetli değil, akşam evde problem olur, fiyatına bakmadan almışsın denir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. AKP aylık geliri asgari ücret ve altı olanları kendine hedef kitle seçmiş, politikaları ona göre uyguluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 121/1000 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •