Sayfa 611/2317 İlkİlk ... 11151156160160961061161261362166171111111611 ... SonSon
Arama sonucu : 18533 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    50d
    Psikoloğun dini inançları yada ne giydiği umurumda olmaz.

Ama duvarına Osmanlı Tuğrası, uluyan kurt-3 hilal yada "ne mutlu Türküm diyene" filan asıyorsa.. bi işim çıktı diyip kaçarım.
    Başörtüsü de aynı. İnanca bir şey söylemiyor. Doktor ve hemşire olmalarında öncelik bile verilir. Ama psikolog olmaz. Adam haklı. Bence savcı,hakim ve öğretmen de olamazlar. Laikliğe aykırı.
    @erefefik

2. İRAN destekli Ahrar el-Irak milis grubu:

“Türk halkına sesleniyoruz: Hayalperest hükümdarınızın politikalarını reddedip Türkiye’yi komşularına saygılı, barışçıl şekilde yönetebilecek birini seçmeniz için sadece 9 ay kaldı.”
    @erefefik

3. Ezio Auditore
    @ezio4uditor3
    2 aydır kahve içmiyorum; bu kadar fark edeceğini zannetmiyordum.
    normalde günde 1 ile 3 bardak arasında içen birisiydim, yıllardır da içiyordum...

Toplu aciklama:

Ilk olarak kafeini bu derece azaltmak uyku problemlerimi hafifletti. Hem daha kolay uyuyorum hem de uykudan bir seyler anliyorum.

Ikinci olarak kafein bildigimiz normal uyusturucular gibi bir uyusturucu, sadece legal. O ilk bastaki kafein etkisini alabilmek icin
    surekli daha fazla kafein alman gerekiyor ve kafein kullanimini destekleyenler bile 200mg'den sonrasinin riskli alan oldugunu kabul ediyorlar.

Kalp vb. alanlarda sebep oldugu seyleri internetten arastirin.

Gunumuz kafein kullanimi ya agir islerde calisanlar tarafindan fazlaca

kullaniliyor ya da beyin isi yapanlar tarafindan yorgunluk aninda kullaniliyor.

Fark ettigim kadariyla biz gunumuzde bircok seyde yaptigimiz gibi sadece hosumuza gitmeyen sonucu bastirmaya calisiyoruz, altinda yatan sebebi degil.

2 aydir dikkatsizligim uzerine iyice odaklandim
    calisirken neden yorgunluk hissettigimi cozdum ve kendimce baska daha saglikli yontemler uyguluyorum.

Yalan yok, guzelce hazirlanmis bir kahvenin tadini ozlemiyor degilim ama bu oturttugum duzeni bozmaya da degmez.

Bunlar benim tecrubelerimdir.
    Kesinlikle tansiyonu yükseltiyor ve çarpıntı yapıyor.
    @erefefik

4. ▪️TSK ile Rusya'nın #AynElArab'da gerçekleştireceği ortak devriye iptal edildi!
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Başörtüsü de aynı. İnanca bir şey söylemiyor. Doktor ve hemşire olmalarında öncelik bile verilir. Ama psikolog olmaz. Adam haklı. Bence savcı, hakim ve öğretmen de olamazlar. Laikliğe aykırı.
    aywaaaaa şiseden ve barbitürattan uzak dur be ya...!
    diktatoryal eğilimlerin mi var yoksa...?

insan mesleğinde adil olursa kılığından kime ne?
    Hitler zamanında yaşasaydın gestapoda iyi bir yerin olabilir miydi acaba?
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

6. Hitler zamanında yaşasaydın gestapoda iyi bir yerin olabilir miydi acaba?
    Abi bizde laikliğin tarifi böyle. Almanya veya Abd'deki gibi tarif et, dini alana karışma, o zaman tamam. ))))))))))))
    @erefefik

7. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan çarpıcı iddia:

“İçişleri Bakanlığı evraklarında geçen rakamları veriyorum: Türkiye'de gerçek sığınmacı/kaçak rakamı 13 milyon!"
    @erefefik

8. Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN
    @mtgundogan
    ·
    5s
    Kalp krizi fırtınası!

Tanıdıklarımızdan
    ani kalp krizi geçiren birçok genç var! Başka birçoklarını da duyuyoruz.

Bunun,
    aşıların yan etkisi olabileceği de söyleniyor. Yetkililer niye doğru dürüst bir açıklama yapmıyor?

Bu konu ile ilgili
    detaylı bir soruşturma istiyoruz.
    @erefefik

Sayfa 611/2317 İlkİlk ... 11151156160160961061161261362166171111111611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •