Sayfa 140/817 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. Hareketten kasıt bumuydu dün 36.60 lardan 38.10 gördü kapanış 37.46. Bu gün 37.46 dan 37.52 yi gördü kapanış 36.68 olay beklenti hareket bittimi sayın ICO.

2.  Alıntı Originally Posted by krma01 Yazıyı Oku
    Hareketten kasıt bumuydu dün 36.60 lardan 38.10 gördü kapanış 37.46. Bu gün 37.46 dan 37.52 yi gördü kapanış 36.68 olay beklenti hareket bittimi sayın ICO.
    Genelde yıllardır böyle oluyor. Herşey çok güzel olursa 40 ları deniyor.

2 gün önce sabah açılışta 37 den açarak herkesi şaşırtarak bu sefer farklı olacak görüntüsü verdiler. 36,3 ile 37 arasında boşluk vardı. Bir kısmı bugün kapandı yarında 36,3 boşluğu kapanır muhtemelen.

Adamlar çapulcu olunca bu forumları takip eden şakşakçıları çok oluyor.

Yazacak çok şey var ama yazma isteği yok.

Bugün özellik 36,98 den 37,50 ye götürülürken 37,18 ve 37,30 kademelerinde işlem yaparak tahtadaki mal çıkışı -18000 lerden 10000 lere çekildi. Daha sonra 37,5 den basarak yine -18000 lere getirdiler.

Bakalım daha neler göreceğiz.

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

3. Sayın Scharif siz ne düşünüyorsunuz Yarında aşağı doğru salarlarmı ne diyorsunuz ne olacak bu hal.

4.  Alıntı Originally Posted by krma01 Yazıyı Oku
    Hareketten kasıt bumuydu dün 36.60 lardan 38.10 gördü kapanış 37.46. Bu gün 37.46 dan 37.52 yi gördü kapanış 36.68 olay beklenti hareket bittimi sayın ICO.
    Takaslara bakınca bu hareketleri yapacağı çok net belli sürekli yazdım tahtada hacim artınca en çok işlem yapan kurumlar hep ekside.. Bugün de öyle şaşıracak bir durum yok

Yıllardır aynı şeyi söylüyorum hareket yapsada bu mal yıkmak için olur kalıcı yükseliş olmaz...

36 dan 38 e çıkmak mal yıkmak demek değilmiş...gayet tabii başka bir tahtada olsa bunu anlarım da 5 senedir 32-38 arasında hareket ederse bunun adı yıkmadır öyle 5 senelik grafiğe bakmaya bile gerek yok tahta son 6 aydır ortalama 36 da dolanıyor...

Güvenen varsa buyursun yardıra yardıra mal alsın ama sonra ağlayıp sızlamasın şikayet linkleri verip durmasın

5. 36,54-36,56 kademesinde iken 36,54 den malımı satışa koydum.

5-6 lotla kademe düştü ve malım satışta bekledi.

Almadı malımı. Bende satış emrini iptal ettim.

Bugün biraz inada bindi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Hissenin düştüğüne sevinen bir hissedar olabilir mi gerçekten? Mrshl çıkar ya da çıkmaz fakat kavgaya ne gerek var?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by belek07 Yazıyı Oku
    Hissenin düştüğüne sevinen bir hissedar olabilir mi gerçekten? Mrshl çıkar ya da çıkmaz fakat kavgaya ne gerek var?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hissedar mı? Vardiya müdürüdür o sevinen Gebze'de...

8. Bırakın kardeşim cenabey baykuşları...Hangi insan evladı küçük yatırımcı kaybediyor diye sevinebilrki. Aklı mantık işi değil. Ula pezo madem kaybetmemiz için bir şey yazacaksın destek ve direnç yaz. Beş kuruş bilgi sahibi değik ***o veya devimcimidir her ne halt ise. Ula ***o madem bir halt biliyosun neden yıılardır yazıyorsun bu hissede. Bide bunların yancıları var arada destek atan. Ya zkardeşim. detske ve direnç Her gün kol gibi geçirmekten yoruldum sizinle patronlarınıza. Ben olsam şahsem hemen yol veririm size. Sizde gidin başkasına kuyruk olun sadece bana takılsanız 6 ayda % !50 kaznırdınız en az ))
    Başka tahtalarada yazdım.
    Kessinlikle IZOCM, MRSHL ve CMBTN nun spekleri aynı.
    Takaslarına ve Graflarına haftalık ve aylık bakınız. Açın bakın kardeşim. %99 unuzun haberi yok. Peyvvv paranız beleşmi bu kadar. Bu adamlar 3-5 kuruşa tahta yapıyor.
    Hemde asla ele geçmez kağıtlarda. Cmbtn,İzocm ve MRSHAL sektöründe önde markalar. 40-65 yıllık firmalar. Menkullerinin fiyatı daha fazla eder.
    3-5 ay daha böyle sıkıştırmalarla gidebilir.
    Sabreden iyi kazanabilir, her ne kadar yatırım tavsiyesi değilsede 4-6 yıl bekleyen arkadaşalar 1 yıl minumum beklemeli. Potansiyel içeriyor.
    Alnınızın terini böyle soysuzlara kaptırmayın derim ben.
    Alçak herifler iyi dayanmış.
    Mutlaka bir yerden dönecek, siz 1 kaybetmişseniz onlar 5-10 kaybetmişdi, bundan emin olunuz.
    sadece bir yıl sabır,
    Yeni alacakalr zaten stoplara riayet ederse zarar potansiyeli çok az olacaktır.
    Tekrar haırlatak isterim, 4-6 ay sonra belkide bana teşekkür edeceksiniz. 2018 in en çok kaz***** Mrshl, izo ve cmbtn olacabilir, Kendi görüşümdür. Sizde kessinlikle inceleyin. Sadece benim sözüne inanmayın.

Sayfa 140/817 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •