Sayfa 176/1000 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    topiğe en büyük katkım bu işlere yeni başlamış ahalinin grafik hikayelirine inanmamalarını zamanlarını bu dandik işlere harcamamalırına ikna etmeye çalışıyorum
    sen inanabilirsin belli ki akıl yerine kıçını kullanıyorsun , mumdur , destek direçtir. kıldır ,tüydür analizi demek ,
    anal= kıç , analiz : kıçından uydurmaktır
    olm sana bile yardımcı olmaya çalışıyorum ama kadir kıymet bilmiyorsun , tüü senin aklına
    bak kendini ne güzel tarif etmişin kıçını oturmak için kullan , beynini de bu işler için ama anlaşılan sen ters doğmuşun .
    sıkıntı değil senide düzeltiriz bundan öncekiler gibi sağlam kıçın sağlam beynin olacak rahat ol.
    ilk ders senin gibileri hem dirençte hem destekte yapıştırıyor teknikçiler bu yüzden bizleri unutamıyorsunuz .Demekki işimizi güzel yapıyoruz UNUTMA bizi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Sülale aptalı neymiş yeni giren gençleri kurtaracakmış hemde Halil reçber in ismini kullanan bu dallama söylüyor
    gençlerin beyni zehir gibi , hepsi bütün enstrümanları kullanıyor germiyancık.Senin gibi beyinleri kıçında değil yerinde nasıl kullanacaklarını bilirler.
    FORMASYON AVCISI 53

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Teknikniçi sistemci 3050/30 arası bastı shortu batırmadan bırakacağını sanmıyorum
    Teknikçiyi bitirir bu vobtirik,teknik diye bişii yok dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

4. Recent Visitors
    Sayfayı son ziyaret eden 10 kişi:
    1selm, DERIN+, Econfin, Efe2017, Germiyan, HATAKE+, MiniYatirimci, Se_M, tele vole+, TÜRKOĞLU
    Bu sayfa 1,167 defa ziyaret edildi

diğer arkadaşlar kusura bakmasın RED listesine aldığın kişinin sayfasında ne işin var beyni kıçında olan germiyan.
    FORMASYON AVCISI 53

5. ABD AKBNK ADR'de sıra dışı hacim var.
    1 ADR'de 2 hisse var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sende az değilsin haaa, geçen ay söktün şort tuşunu rahatsın, fışkırttırdıkça hoşuna gidiyor olmalı
    fışşsgırttirsin işi ne 😀

7. 16.8.22 Salı

XU030YVADE , gündüz seansında 3000.00-3208.25 gördü 3207.75(uzlaşma 3198.75) kapattı ..

Gece seansında 3206.00-3215.75 gördü şimdi 3208.75..

Borsa işte ,oluyor ...Alemin longerlerine tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD AKBNK ADR'de sıra dışı hacim var.
    1 ADR'de 2 hisse var.

yoncaya göre geride kaldı kapanışı kanal üst bandından yaptı kırarsa daha yukarı gideri var daha önce paylaştığım graftaki gibi yol beklerim.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 176/1000 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •