Sayfa 292/906 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar! Bedelsiz onayı yarın ki bültende çıkar mı?
    Üstadım sen bize tahmin soruyorsun.
    Gelebilir de gelmeyebilir de.
    Patronumuzu tanıyorsun.
    Ketum biridir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Üstadım sen bize tahmin soruyorsun.
    Gelebilir de gelmeyebilir de.
    Patronumuzu tanıyorsun.
    Ketum biridir.

Sayın aslanselim! Ben bedelsiz normal süreçten farklı olduğu için sordum.Normal bir bedelsiz başvurusu olsaydı,en az bir ay civarı sürüyordu.Ancak Ege gübre kayıtlı semaye tavanı dışında bedelsiz kararı aldığı için önce Mayıs ayında SPK ve Tic. Bakanlığına başvurularını yaptı.Ve 01 ve 04 Temmuz tarihlerinde olağanüstü genel kurulda onaylanması şartıyla onay geldi.

10 Ağustos 2022 tarihinde de bedelsiz sermaye artırımı ile ilgili evrakların SPK 'ya gönderildiği bildirildi.O yüzden bu hafta bültende çıkar mı diye sordum.....

3. Keşke bağfaşı yönetenler ve tahtacısı nasıl üretim yapılır, nasıl satış yapılır, nasıl kar edilir, hisse yatırımcıya nasıl sevdirilir diye eğitim düzenlese, yahu hiç bayramda seyranda da karşılaşmıyorsunuz baba evinde, biraz anlatır insan…

4. bu egeen ve egegub rede iki tane puşt gurupmudur tahtacı mıdır bilmem ama puştun önde gidenleri var endeks 3000 olmuş hala sıkmaya devam ediyorlar sanırım onlar sıktıkça milletin dayaya dayaya geçirmesinden büyük haz alıyorlar ****ler
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    bu egeen ve egegub rede iki tane puşt gurupmudur tahtacı mıdır bilmem ama puştun önde gidenleri var endeks 3000 olmuş hala sıkmaya devam ediyorlar sanırım onlar sıktıkça milletin dayaya dayaya geçirmesinden büyük haz alıyorlar ****ler
    [emoji106][emoji106][emoji106][emoji23] İki gözümsün

6.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar! Bedelsiz onayı yarın ki bültende çıkar mı?
    puşta kaşıntın varmı diye sormuşlar nerem kaşınmıyorki taaaa kulak arkama kadar kaşırsanız zevk alırım demiş be dostum bu patron tam bir hokkabazdır ne zaman ne yapacagını kestirmek zordur güllü kız gibi deyyus
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

7. Konu patrondan çıktı artik. Spk bültenine girmesi ile işlem tamam olacak. Spk nin yapacağı bultene yazmak disinda herhangi bir şey kalmadığı için ben bu işin yarın biteceği konusunda iyimserim. Cuma yada pazartesi bölünür çoğalıriz

8. endeksi cikisina hic ayak uydurmuyor ama masallah endeksin kar satisina aninda cevap veriyor...

Sayfa 292/906 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •