Sayfa 505/919 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    usta sen biliyor musun ?

bi veda edeyim sana da . Biliyorsan forumun özel mesaj kısmından veya burdan yaz bana
    Hahaha.. sanirim hesabi silemiyorsun burada. Ben bir kere denemistim. Nasil ya oldum, kendi hesabimi silemiyor muyum? Birakin hesabi silmeyi, yazdiklarinizi da bir muddetten sonra silemiyorsunuz, hisse.net'in mali oluyormus onlar. Ama bir ceza oldugunda yazana ceza gelecek, eger guzel bir sey varsa, hisse.netin olmus olacak. Boyle de tuhaf bir durum var.

2. 2 senedir 9 ya da 10 kere oluyor duseni kirma olayi. Her seferinde 'ben demedim mi' ci hustadlar grafikleri atip pusuda beklemeye basladilar. Insallah bu sefer egolari tatmin olur. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Hahaha.. sanirim hesabi silemiyorsun burada. Ben bir kere denemistim. Nasil ya oldum, kendi hesabimi silemiyor muyum? Birakin hesabi silmeyi, yazdiklarinizi da bir muddetten sonra silemiyorsunuz, hisse.net'in mali oluyormus onlar. Ama bir ceza oldugunda size ceza gelecek, eger guzel bir sey varsa, hisse.netin olmus olacak. Boyle de tuhaf bir durum var.

cezalık durum yok . Ceza gelecekse bu forumun hisse net forumunun yüzde 90ınına , investingte kişilerin yüzde 90ına , twitterdkilerin de yüzde90 ına gelmesi gerek.

hele hele sasa yatırımcıları 100 bin kişilik yatırımcı varmış Eremoğlu söylemişti . Durmadan 2030 hedefi veriyorlar twitterda onlara ceza gelmesi gerek bu mantıkla

Ben yazdıklarımın silinmesini istemiyorum ki, silinse ne farkeder silinmese ne farkeder yazdıklarımın ..

Buraya bi daha yazmamak için silmek istiyorum hesabımı

4. neyse kalsın silmiyorum hesabımı vazgeçtim silmekten

5. Ha bi de Aklıma gelmişken ben hiç bir zaman "hisse uzaya gidecek demedim". "Fiyat kazanç yani FK nın uzaya gitmesi gerek" gerek demiştim... neden mi dedim ?

Zamanında şirket çok büyük beklentiler oluşturmuştu üstüne yüksek kar marjı vardı ve arge ve pazarlamaya yani yatırıma çok para harcadığı için söylemiştim uzay fk sı ile fiyatlanması gerek cümlesini kurmuştum.

Ayrıca kısa vade belirtmemiştim , 2030 yılına kadar vadem vardı benim bu hesaplamada. Ancak şirket bi türlü hedeflerini gerçekleştiremedi . Bilançolar üst üste kötü ve beklenti altı gelince Uzay FKsı fiyatlanmadı benim düşünceme göre.

Sasa Hektas sanayi şirketleri ve kar marjları yüzde 10-20lerde olmalarına rağmen birisinin FKsı 30 diğerinin diğerinin 60larda . Neden mi çünkü hep beklenti üstü bilanço açıklayıp sürekli yatırım yapıyorlar ve de yatırımcıların güveni sürekli tazelliyorlar. Her bilançoda hedefler bir bir gerçekleşiyor son 5 senedir .

Bunda is son 5 senedir verilen hiç bir hedefin tek bir kere dahi gerçekleşmedi bilançoya yansımadı .

Hadi o zaman burdan Spk şirket yönetime de ceza kesmesi gerek sonucu çıkıyor..

Bu işin sonu yok . Ucu herkese dayanır bu işin sadece bu hisse için de değil.
    Son düzenleme : lionnes; 17-08-2022 saat: 16:31.

6. BİST Bankalar (XBANK)

(+5,00%)

Yotumsuz ..

https://tr.investing.com/indices/ise-banks

Bundan 5-6 ay önce , "seçim öncesi borsada ve bankalarda ralli bekliyorum , seçim gününü beklemez borsa" cümlesi defalarca kez yazmıştım hatırlayan var mı acaba bunu ..

Dediklerim bir bir gerçekleşti , gerçekleşiyor.

7. THY İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat

Ahmet Bolat: "Hisse fiyatı 6 doları aşmalı"

Bolat, hisse fiyatının en az 6 dolar olmasını beklediklerini ifade etti

5 gün önce bu açıklamayı yapıyor Türk Hava Yolları İcra Kurulu Başkanı Sayın Bolat ..

Ey spk hadi hadi göreve ceza nerde?

Dedim ya bazı arkadaşların mantığıyla Spk giderse Türkiyede yatırımcıların yüzde90 ını, yöneticilerin yüzde 90 ceza alması gerek !

Bu kadar kolay mı ulan bu iş .

https://www.airporthaber.com/havacil...ri-asmali.html
    Son düzenleme : lionnes; 17-08-2022 saat: 16:43.

8. Bu arkdaşa da mı ceza verecek Spk ?

Bugün investing .com tr de paylaşmış bu yorumu

Kaldı ki ben hiç bir zaman herhangi bir fiyat yazmadım . "Uzay Fiyat kazanç ile fiyatlanması gerektiğini" cümlesini kullanmıştım zamanında. Ama şirket fiyasko bilançolar açıkladı sürekli ve bir daha da Uzay Fiyat Kazanç cümlesini kullanmadım.

dedim ya yatırımcıların ve yöneticlerin yüzde 90 ın ceza alır bazılarının mantığıyla giderse Spk..

Mahkemeler yatırımcılar ve şirket yöneticleriyle dolup taşar.

https://www.hizliresim.com/ssl0es6
    Son düzenleme : lionnes; 17-08-2022 saat: 17:20.

Sayfa 505/919 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •