Sayfa 227/1000 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Teknik ,teknik diyenler , aha burası direnç ,şurası destek
    benim sistem al verdi , benim ki sat verdi , fincanın kulpu tamamlandı diyenleri

BU ADAM BİLİMSEL OLARAK ÇÜRÜTÜYOR , LÜTFEN İZLEYİN ,İZLETTİRİN
    KISA BİR VİDEO
    https://www.youtube.com/watch?v=vzfXj9_DzTw

2. Daha önce paylaştığım TL pıst 100 gün içi grafımdaki son durum sorulmuştu.Stoploslarınızı kendiniz belirleyin bana sormuşunuz
    dolar bazlı grafta 1.67 benim için önemli bant üzerinde kalıp kalmayacağı takip edilmeli.
    kalabilirse 1.76 yeni hedefi olacak.
    kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün de eksilme mevcut KaraKemal abi bugün de kasada 16560 dene ceton eksilmiş, ekim vadeyede 14665 dene taze gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre yeni ceton atılmış, dünkünün tersi yaklaşık 2bin ceton fire var, senin hesabınla +9 eksi 2 totalde +7 oldu
    sıfıra sıfır gibi bi şey, 2-3 binler kaale alınmaz.. değişiklik yok, apd bi şey söylemiyor

bugün vurmadı beyzbol sopasını, ben de öyle varsaymıştım, kapanışı da alıcılı yaptı, yani alacağını daha alamamış, tavan kitleyince satıcı kalmadı isctr-garan tahtalarında, onun için alacağı kalmış.. bunlar yarın yüzde 5 daha zam görür kafadan, vardır bi şey herkes alıyo ki tavan olmuş, yarın hemen alayım ben de diye- düşünür ali beyler falan da

yarın öbürgün up-up yüzde 5-6 bi gün görebiliriz, satıcı kalmadı ortalıkta.. 2021 aralık bu yana son 9 ay yabancı takasından satış 4.7 milyar dolar.. geçen 3-5 günde 200 milyon doalrlık bi alış geldi, piyasanın çehresi değişti.. 4.7 milyar nire, 0.2 milyar nire, ama gör etkiyi.. inanılmaz..

4. Reis çok kral adamsın vesselam.

5. Sindomaya laf atan taş olur, Twitter'da olsa en az 50k takipçisi olurdu

6. SPK dan tescilli Meşe var , gazinodan sabaha karşı çıkıp , sabah ezanının sözlerini yazar twiterde o derece yani
    çarpmadığı adama adam demez onun bile 50 binden fazla takipçisi var

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    3165 ort bende yerine koudum. onceki maliyetin 3 puan ustu ... Kismet..
    Ayni poz tasimak durumunda kaldim seansta olsam belki stoplardim... Maliyet iyilestirme falan yapacak bir analizim de yok hevesimde yok . ekranada bakamadim zaten.. Kazanan haklidir.. Kaybeden ben oldum bugun ve sapkayi onume koymam gerekir.. Umidin biitigi yerde yukselis baslarmis ayni sey short icinde gecerliyse ben umitsizim pozisyonumdan.. kismet. Shortta cekilen cile kutsaldir size iyi aksamlar.

8. Abi gostere göstere geldi kimse kusura bakmasın davul çaldık 1 fk banka olmaz diye.

Netekim olmadı.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sıfıra sıfır gibi bi şey, 2-3 binler kaale alınmaz.. değişiklik yok, apd bi şey söylemiyor

bugün vurmadı beyzbol sopasını, ben de öyle varsaymıştım, kapanışı da alıcılı yaptı, yani alacağını daha alamamış, tavan kitleyince satıcı kalmadı isctr-garan tahtalarında, onun için alacağı kalmış.. bunlar yarın yüzde 5 daha zam görür kafadan, vardır bi şey herkes alıyo ki tavan olmuş, yarın hemen alayım ben de diye- düşünür ali beyler falan da

yarın öbürgün up-up yüzde 5-6 bi gün görebiliriz, satıcı kalmadı ortalıkta.. 2021 aralık bu yana son 9 ay yabancı takasından satış 4.7 milyar dolar.. geçen 3-5 günde 200 milyon doalrlık bi alış geldi, piyasanın çehresi değişti.. 4.7 milyar nire, 0.2 milyar nire, ama gör etkiyi.. inanılmaz..

Sayfa 227/1000 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •