Henüz short sinyali yok, soldaki gibiyse 4366 yı dener, sağdaki gibi gelişirse sinyal verir..YTD
![]()
Yaw hepten gömdün adamları
Geçen gün çok ayrıntılı bir rapor yazmışlar onu okudum, aylık tüketim, aylık tedarik, gaz akış hızı, toplam depo kapasitesinin %75 ini doldurmuşlar bu haliyle toplam tüketimin %21 ini karşılıyor, gaz akış hızını arttırmaya çalışıyorlar, arattırma bana şimdi...
Spot fiyatı başka, genel durum başka, adam buna öncelik vermiş ne var ne yok alıyor fiyat artıyor, depoluyor, trilyonlarca euroluk ekonomi...
Bize bile bir şey olmuyor...düşün![]()
Bak birini buldum geçmişte pdf arat deyince çıktı
https://www.bundesnetzagentur.de/DE/...cationFile&v=2
Almanya gaz senaryoları, model hesaplamaları
https://www.bundesnetzagentur.de/DE/...1EAEA9332D0B9C
Yönetim raporu (17 Ağustos 2022 itibariyle; 13:00)
- Acil durum planının alarm seviyesi 23 Haziran 2022'den beri yürürlüktedir.
- Durum gergin ve durumun daha da kötüleşmesi göz ardı edilemez. Almanya'daki gaz arzı şu anda istikrarlı. Almanya'da arz güvenliği şu anda garanti altındadır.
- Nord Stream 1'den gelen gaz akışları şu anda maksimum kapasitenin yaklaşık %20'sidir.
- Kurtulmaya devam edecek. Almanya'daki toplam depolama durumu %77,3'tür. Rehden depolama tesisindeki seviye %56,42'dir.
- Teslimatlardaki yenilenen azalmanın bir sonucu olarak, toptan eşya fiyatları son zamanlarda çok yüksek bir seviyeye yükseldi.
- İşletmeler ve özel tüketiciler, önemli ölçüde artan gaz fiyatlarına uyum sağlamak zorundadır.
![]()
bizde kaç mwh ? 1mwh 94m3
1000 m3 10416 sanayi -> 979tl
3264 tüketici -> 306tl
adamlarda kaç 4150
sübvanseyi devlet kaldırınca % kaç zam gelir ? detay kasmadan 400% sanayi 1200% parakende
devlet kanırıyor mu kanırıyor...
bizim vatandaş hala ağustos böceği gibi gevezelik yapıyor mu yapıyor..
neyin analizi vizyonu simulasyonu emülsyonu..
geçen gece enerji uzmanı adam vardı söyleşide
en erken bitecek gaz tedarik projesi/santrali 2026 dedi..
daha 4 yıl var..
bu mu 50 yıl ötesini gören devlet aklı
burnunun ucunu görememişler.
![]()
Memento mori
Doktor aynı grafiği bulup yollamışız, ben senin gönderini görmeden yolladım
Ben de şunu yollıyayım bari, raporda var, günlük uzlaşma fiyatları
![]()
Yer İmleri