Sayfa 426/600 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 4794 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Seçime kadar Rus ve gelirse Suudi parasıyla idare, bol para, bankalara " kredi ver" baskısı ve seçim sonrasına ağır yüklerle girecek olan bir ülke. Valla seçim rallisi bekleyenler ( ben de vardim) secimin sonucu ne olursa olsun çok zor bir devre olacağını bilmeliler.

2.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Seçime kadar Rus ve gelirse Suudi parasıyla idare, bol para, bankalara " kredi ver" baskısı ve seçim sonrasına ağır yüklerle girecek olan bir ülke. Valla seçim rallisi bekleyenler ( ben de vardim) secimin sonucu ne olursa olsun çok zor bir devre olacağını bilmeliler.
    Bir başka ifadeyle seçime az bir zaman kala veya sonrasında yaşanması beklenen borsa rallisi şimdi yaşanıyor.
    Para girdiği ölçüde fiyatları çekebildikçe çekecekler. Belki Eylül ortalarına kadar.

Sonrası,....., sonrası için bir şey yazmayayım da sıfırcı hoca gibi olmayayım.

Tabii Eczacı hisseleri bu dönemde iştirak etmeyebilir.
    Piyasadaki genel hareket sustuktan sonra spekülatör bu tarafta devreye girer mi bilmiyorum.

Borsa açısından değil ama artan riskler açısından doğru hissede olduğumu düşünüyorum.
    Kaç gün süreceği belli olmayan banka rallisine katılıp sonra geri dönmek veya banka hisselerinde ısrar etmek bana ggre değil.

Kaçan fırsatlara değil ağırlaşan risklere bakıyorum..
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3. Ne oldu Kartal arazisi.Aski dan indi deniyordu.Haber verirlermi hic.önce yatirimcidaki mallari topladılar yok soyle yok böyle...Ne desek boş...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu sabah açılıştada aynısını yaptı spe...miz.
     Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    So günlerde her sabah önceki kapanışın üzerindeki bir fiyattan açılışta satıp daha sonrasında sattıklarını rahatlıkla daha aşağı fiyatlardan alıyor.Hissede çok kısa vade için al sat yaparak para kazanmaya çalışan sayıları azda olsa yatırımcı var.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Alışlar var.Umarım devam eder.

Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Alışlar var.Umarım devam eder.

Klasikleşti artık, yoklama çekiyor. Günün sonunda istediği yönde dümeni kırar.
    Alabileceği kadar alıp sonra hisseyi aşağıya salmak, hemen her gün yaptığı iş budur.
    Cesareti olan satar, üç kuruş için sat/al yapar.

üç beş kuruş için mal kaptırılmayacağı da malımunuzdur.

7. Spekülatör haber göndermiş, " bezgin satmadan götürmem, buralarda öyle oynaşırsınız" diyor.

Yarısını peşin verse, yarısını da sonra tepeden verse olmaz mı diye sordum.

" Bak o olur" dedi. Noterden onaylı tasdik veremiyormuş.

Hayallah dedim, o zaman oynaşmaya, kıvışmaya devam...

8. Bazen ben de öyle düşünüyorum. Satsam gidecek, beni bekliyor diyorum. Sonra aynaya bakıyorum, hadi ulan ordan sen kimsin de koca B.E. seni muhatap alıp oyun oynayacak diyorum. Ama bu adamlar için her şey para değil. Kimi insanları takıntı hale getirebilirler. Benim analizim bu. Yoksa ben çok matah adamım, beni izliyorlar anlamında değil. Benim önemimden değil, patolojik ruhsal durumlarından olabilir.

Sayfa 426/600 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •