Sayfa 311/1000 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İlave karar da gelmiş.

Radikal değişikliklerin hangi bankayı nasıl etkilyeceği belli değil gibi.

Daha önce dövizi olanlara TL kredi verilmesin demişti, aynı karar devam ediyor mu acaba.

En uzman dahi işin içinden bence zor çıkar.

>>>>>>>>>>>
    https://www.bloomberght.com/zorunlu-...siklik-2313241
    Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Zorunlu Karşılıklar Tebliği’ne göre zorunlu karşılık oranı bankalar için yüzde 0, finansman şirketleri için yüzde 20 olarak uygulanacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğe göre zorunlu karşılık oranlarında değişiklik yapıldı.

Açıklamada “Zorunlu karşılığa tabi varlıklar için zorunlu karşılık oranı bankalar için yüzde 0, finansman şirketleri için yüzde 20 olarak uygulanır” ifadesi yer aldı.

Tebliğ 16 Eylül 2022’de yürürlüğe girecek.
    Hafta sonu gelen haber borsaları..... özellikle bankalara satış getirir.....Kısaca haber bankalar düşük faizle kredi ver deniyor....peki düşük faiz ile vermeyen bankalar devlet burada yüksek teminak istiyor....anlayacağınız bankalara Pazartesi satış gelir......

2. Dolarda yukarı doğru bir atak olsa karşılayacak döviz olmadığı gibi sonrasında KKM'dekilere ödeyecek TL de çok yok gibi.

Bence gelecek ise para gelene kadar dalgalı olur piyasa.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Kerim Rota tüketici kredilerinde bir problem olmadığını yazmış.
    https://twitter.com/kerimrota/status...08127742173184

Ticari kredilerde sanayi odaları faizden şikayetçiydi. Beilki yüksek faizden dolayı kullanımı azdı. Şu yeni hal ile orada da belki bir miktar kredi genişlemesi olur mu düşünüyorum?
    Bu kararın piyasaya etkisinin sınırlı olacağını düşünüyorum. Bankaların endeks etkisi sebebiyle. Belki bir miktar basar yoluna devam eder piyasa. Aralık 2021'de yaşanan da daha dehşet bir ayı katliamına gidiyoruz. Filmin sonu elbette mezbaa.
    Ekim vade çok aksiyonlu olacak bence.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Para gelecekmiş falan filan.

>>>>>>>>>
    Medyanın Elli Tonu
    @Medyanin50Tonu
    ·
    46d
    Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel: “Faiz indiriminin tek bir açıklaması var. Eylül ayında yurt dışından çok büyük fon girişi gerçekleşecek. Merkez Bankası bunu çok iyi biliyor. Bunun sonucunda kurlarda sert gerileme yaşanacağı için önden böyle karar alındı.â€
    kurlarda sert düşüş yaşanacaksa yap KKM 3 ay sonra dipten sert al şakkadanak bey ilk okul çocuğu bile soyar kasayı bu söylemlerle şakkadanak 10 milyar üter olmadı şakkadanak 10 milyar daha üter sonra şakkadanak bi 10 milyar daha üter ilk okul bebesi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Bizim ülkede büyüme ya dış güç dolarıyla olur.
    Ya da düşük faiz enflasyon hortlatmasıyla..
    Canlı heyecanlı bu model seçime kadar tam gaz...
    Düşük faiz bulursanız alınız..
    Düşük hisseleri de kaçırmayın..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. hafta sonu olmasına karşılık
    vob sayfası çok kalabalık
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Kerim Rota tüketici kredilerinde bir problem olmadığını yazmış.
    https://twitter.com/kerimrota/status...08127742173184

Ticari kredilerde sanayi odaları faizden şikayetçiydi. Beilki yüksek faizden dolayı kullanımı azdı. Şu yeni hal ile orada da belki bir miktar kredi genişlemesi olur mu düşünüyorum?
    Tüketici kredileri verilen listede istisnaya girmiyor. Orada teminat var. Yapılan bir çeşit selektif kredi ve özel bankalar için kredi tayınlama. Tüketici, taşıt ve konut kredileri ile ticari krediler arasında bir seçim yapacak bankalar.

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bizim ülkede büyüme ya dış güç dolarıyla olur.
    Ya da düşük faiz enflasyon hortlatmasıyla..
    Canlı heyecanlı bu model seçime kadar tam gaz...
    2002-2015 arası birinciyi yaşadık. 1990'larda ikinciyi. Çok güzel yazmışsınız.

Sayfa 311/1000 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •