Hibrit bir şirket Turizm ,mi Gayrimekulmü şirket son yıllarda gayrimenkulde yok gibi proje üretmiyor yatırımlarını turizm sektörüne kaydırıyor Fethiye otel ikicisi Bodrum teşvik aldı neden yazıyorum bilgi amaçlı Koç grubunun Marmaris altınyunusu 15 temmuz darbe girişimi zamanı 9 tl gibi idi 2 otel biri kirada küçük ölçekli otel diğeri vehbi koçun vefat ettiği marmaris altınyunus yıllardır kapalı tadilat mahkemeler bir türlü sonuçlanmadı imar planı kimseye uymadı hatta en son olumsuz mahkeme kararına çok şaşırdım otel falezlerin üstünde (Denizden gelen meltem rüzgarlarının şehre girişini engelliyormuş doğru yanlış bilemem mahkeme kararı idi ben toplayıp 50 tl den çıktım kağıt 300 tl yi gördü şu an iki yüz küsurlarda neden örnekledim bizim bodrum otel bittiği anda iki otel bu fiyatlardayız benim yatırımım turizm geleceğine araştırıp inceleyin farklarımızı bedava bedava bu anlamda umarım biri farkeder bu hisseyi Koç farkıda var tabiiki bunlar akarko
Daha önce en büyük maddi değere sahip olan hillside oteldi, şimdi onu maslak arazi geçti, daha önce sahibinden com.sitesinden örnekledim. İstanbul da gm. otelden hızlı artıyor.
Yok abi kanser eder bu hisse, insanda akıl sağlığı falan bırakmaz bak yeminle
Sen bilirsin tahtacı
Realizasyon yaptım, 1000 lot daha Algyo ekledim.
Toplamaya devam !
Ytd
Azami tasarruf milli şiarımız olmalıdır.
M.Kamâl ATATÜRK
Bazen bende sinirleniyorum. Ama sonra bu fiyatlardan almak amacıma uygun hedef lot sayısına gelene kadar benim lehime.1.63 temettü seneye en az 3 TL olur. Hedef lot 10000
Sadece 2 kağıtta hayal kırıklığı var algyo ve acsel en büyük beklentilerim bu iki hissede.
Yer İmleri