Sayfa 70/896 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 7168 madde; 553 - 560 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. 5 milyon lot devredildi ahahha herkes söven sövenr twitterda investikte kopuyorum hahahah

2. bugün bu hissenin basına ne geldi bilen biri aydınlatabilir mi? neydi bu hareket? bugün kap atılan viop kararı sonrası mı düşüş hızlandı?

3.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    bugün bu hissenin basına ne geldi bilen biri aydınlatabilir mi? neydi bu hareket? bugün kap atılan viop kararı sonrası mı düşüş hızlandı?
    kap geldi, erdemoğlu holding 5.3 milyon lot satmış

4. Biz şirketten hisse geri alımı beklerken, şirket KAP'a 5.314.010 liralık hisse sattığını duyuruyor... Bu da neyin nesi şimdi :..
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

5. Bıst endeksinin rekor tazelediği şu günlerde, şirketin hisse satışını kınıyorum. Dünkü bu satış yüzünden hisse 55 liradan 53 liraya düştü. Adeta kıyım oldu... Erdemoğlu ! Sende mi brütüs ...

6. Yahu yükselmiş zaten yükseleceği kadar daha nereye yükselsin uzayami çıksın [emoji1]
     Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Bıst endeksinin rekor tazelediği şu günlerde, şirketin hisse satışını kınıyorum. Dünkü bu satış yüzünden hisse 55 liradan 53 liraya düştü. Adeta kıyım oldu... Erdemoğlu'na Sende mi brütüs diyorum...
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Yahu yükselmiş zaten yükseleceği kadar daha nereye yükselsin uzayami çıksın [emoji1]

Sende haklısın... şirkette böyle düşünmüş olmalı ki elindekini satıp para kazanmak istemiş...

8. Bak onu bilmiyorum şirket ne düşünmüş olabilir onu ben bilemem.tasima sebebim sürprizlere açık bir hisse pahalı diyorsun daha da yükseliyor o yüzden dursun dedim.dusersede yapacak bişey yok.baska türlü araba alamıyorum zaten.supriz yaparsa ne ala.
     Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Sende haklısın... şirkette böyle düşünmüş olmalı ki elindekini satıp para kazanmak istemiş...

Sayfa 70/896 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •