100 lira altı hedef veren ya bu işten anlamıyordur ya da amacı manipülasyondur. Citiyi ikinci kategoride degerlendiriyorum
100 lira altı hedef veren ya bu işten anlamıyordur ya da amacı manipülasyondur. Citiyi ikinci kategoride degerlendiriyorum
genelde hep duzeltmede devreye giriyor bakalım bu seferde guçlu cıkcak mı duzeltmeden. banklardan cıkanlar thy ye gelse guzel olucak
Daha 1 Saat olmasına rağmen hacim çok yüksek. Önceki zirvesini iyi bir hacimle kırıp üstünde kalırsak çok güzel olacak..
Yatırım tavsiyesi değildir..
Aynen öyle 4-5 kademe kar yazmayı umut ederken 40-50 kademe zarar yazdılar, sürekli yazdım ağaların pozisyon aldığı bu tahtada açığa satış yapmak büyük cesaret ister, cesareti olanı da böyle çarparlar işte, elbet bir yerlerden dönecektir o da açıkcı ve shortçunun artık pes ettiği yerden olacaktır! düzeltme yaparak gitmesi yapmayarak gitmesinden daha sağlıklıdır, yoksa dönüşler çok sert olur!
@berkimcans bilgi için teşekkür ederim. Diğer kaleminde satışlar alışlara göre nerdeyse 3 katı. Bakalım gün sonunda haklı mı çıkacaklar
Üçünçü aşamaya geçiyoruz
Koparılan kafaların çubuğa asılıp sokak sokak gezdirmek ...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri