Sayfa 408/1000 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    dün saat 15.00 sırasında tahmin etmiştim

yav bunların hepsi hikaye 40 tane kirpi bmc gitti şuanda şahıslara çalışılıyor zaman gelir kandırıldık derler ha muhalefette demi iktidarda mı görücez.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çikolatalı gofret sevmeyen var mı dayu
    Baştan söyleyeyim elimi attığım kuruyor, şindi 18 tale
    Suyun altında 40 tale suyun üstünde 50 tale olucaksa alalım bizde çikolatalı gofreti severiz emme bana yedirirler mi bilemem, ekmaana mani olmayım soona
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Diğer köyde de fikrimi belirttim Burada da yazim..

AKP gidecekse eğer (sıfır ihtimal veriyorum ben buna) Önce borsayı minare gibi alırlar..
    AKP seçimi kaybederse de dimdirek basılır..

Borsayı yapan zaten kendileri..
    Adamlar iktidardan düşmüş.
    MB maliye hazine spk falan hepsinde tulum çıkarabilecek YENİ bir adam başa gelmiş..
    SASA lar HEKTS lar kime neye güvenerek hangi para ile gidiyor sanıyorsunuz..Bu para iktidarı kaybetse ne olur sizce..

Efendim AKP nin gideceğini düşünen YABANCI!! alıma geçecek miş de..
    Yabancı aptal mı..???

Badem malını tl bazlı 10 katına alsın..

Ki yeni gelen hükümet eskisi gibi laçka para politikasına devam etmeyecekse hele..
    Yok eğer EDECEKSE zaten AKP yi neden gönderiyoruz ki derler adama..

laçka para politikası bittiği anda borsa da biter..

2001 le karıştırmayın.
    bu mantıkla düşünecek olursak şeyi çakmaları lazım baş aşa dimdirek ki yeniler gelince şey uçsun
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yav bunların hepsi hikaye 40 tane kirpi bmc gitti şuanda şahıslara çalışılıyor zaman gelir kandırıldık derler ha muhalefette demi iktidarda mı görücez.
    Hocam ben siyasetin yalan üzerine kurulduğunu her daim savunmaktayım
    yani haberi dün tahmin ettim bu gün de millete duyuruyorlar

sözün özü güvenirlilik bence SIFIR Allah sonumuzu hayr eyler inşaallah

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bu mantıkla düşünecek olursak şeyi çakmaları lazım baş aşa dimdirek ki yeniler gelince şey uçsun
    İktidar değişince bence şey düşer çünkü öncelikle vatandaş saçma politikalardan vazgeçildi gibi görünce şeyden vazgeçer bence.

Ama borsa daha hızlı düşer önce çünkü gerçekçi politikalar bir süre daralma yaratacak mecburen. Ama orta uzun vade doğru politikalar daha sağlam zemin yaratacağı için de çok ciddi bir potansiyele sahip oluruz ve USD bazlı gerçek ralli o zaman başlar diye düşünüyorum.

saat 15:30 dan sonrasına dikkat etmek lazım bence.

7. Birincisi , AKP nin yüksek olasılıkla gitmesi elbette var. Bu adaya bağlı doğal olarak . Örneğin Mansur yavaş aday olursa garanti gözüyle bakılması anketler ve şahsen gözlemim dahilindedri. Ama henüz bir tarafın adayı net değil. Diğer adayların içinde yüksek olanı da var zayıf ihtimallisi de var.

İkincisi , Borsayı ne hükümet ne şahıslar yapar. Şuan güdüm olabilir. Ancak, sağlam iktidar geldiğinde her şey düzene girer. 2002 -2013 yılları arasındaki İMKB yi sanırım hatırlayamadın.

Üçüncüsü , adam akıllı yönetim ve liyakatli bakanlıklar oluştuğunda , özellikle ekonomi tarafında, yabancı koşa koşa gelecektir. Buradaki bademleri toza dumana katacaklardır. Sanırım burada da İMKB döneminde olanları hatırlayamadın.

emin ol ki gelecek olan hükümet hiçbir şekilde bu kadar bariz cahilce bir hareket yapamayacaktır. Maalesef burada da yanıldın.

iyi günler...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Diğer köyde de fikrimi belirttim Burada da yazim..

AKP gidecekse eğer (sıfır ihtimal veriyorum ben buna) Önce borsayı minare gibi alırlar..
    AKP seçimi kaybederse de dimdirek basılır..

Borsayı yapan zaten kendileri..
    Adamlar iktidardan düşmüş.
    MB maliye hazine spk falan hepsinde tulum çıkarabilecek YENİ bir adam başa gelmiş..
    SASA lar HEKTS lar kime neye güvenerek hangi para ile gidiyor sanıyorsunuz..Bu para iktidarı kaybetse ne olur sizce..

Efendim AKP nin gideceğini düşünen YABANCI!! alıma geçecek miş de..
    Yabancı aptal mı..???

Badem malını tl bazlı 10 katına alsın..

Ki yeni gelen hükümet eskisi gibi laçka para politikasına devam etmeyecekse hele..
    Yok eğer EDECEKSE zaten AKP yi neden gönderiyoruz ki derler adama..

laçka para politikası bittiği anda borsa da biter..

2001 le karıştırmayın.

8. Aynen öyle. seçim sonrasında ,
    şey hızla düşecek ve denge fiyatına gelecek.
    bist daha hızlı düşecek ve denge noktasında kalacak. sonra uygulanacak yeni politikalarla sert bir şekilde USD bazlı yeni zirvelere koşacaktır.
    ( ama bu arada müsadenle , mayıs gibi seçim olursa , ve aday mansur yavaş olursa dolar erkenden düşmeye başlayacak ve bist seçime kadar minare yapacaktır.)

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    İktidar değişince bence şey düşer çünkü öncelikle vatandaş saçma politikalardan vazgeçildi gibi görünce şeyden vazgeçer bence.

Ama borsa daha hızlı düşer önce çünkü gerçekçi politikalar bir süre daralma yaratacak mecburen. Ama orta uzun vade doğru politikalar daha sağlam zemin yaratacağı için de çok ciddi bir potansiyele sahip oluruz ve USD bazlı gerçek ralli o zaman başlar diye düşünüyorum.

Sayfa 408/1000 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •