Ölü toprağı serpilmiş buraya, borsada alım için en güzeli bu durum, 15 yıllık borsa ilgilisi ve beklememesi yüzünden kaybeden biri olarak yazıyorum, lütfen çok değişik rakamlarda girip dalgalanmalarda ağlamayın arkadaşlar…
Ölü toprağı serpilmiş buraya, borsada alım için en güzeli bu durum, 15 yıllık borsa ilgilisi ve beklememesi yüzünden kaybeden biri olarak yazıyorum, lütfen çok değişik rakamlarda girip dalgalanmalarda ağlamayın arkadaşlar…
Presto troverai la balena che cerchi per Çimentaş. Sei pronto a ballare, Aalborg Portland ?
Hani bazen filmlerde "3 büyük sınavdan geçeceksin" derler
Borasada çimentaş SABIR testini temsil ediyor sanırım.
Yatırım tavsiyesi değildir zaten bir tavsiyede yazmış değilim.
Bütün tesisleri yeniden yapmaya kalksan arsalarıyla falan, herhalde 1.5 milyar dolara falan malolur. Sizin verdiğiniz rakamlarla dolar enflasyonuyla beraber falan uyumlu bir durumda hesap. Adalar o kadar parayı bağlamışlar, ne temmettü veriyorlar ne bedelsiz, yerinde duruyor. İlginç bir yapı.
Fiyatı çok düşürmek isteseler allem gullem ederler bilançoda kâr açıklamazlardı diye düşünüyorum o taraf da çok iyi geldi .
Küçük yatırımcı olarak biraz tutalım bakalım.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kumbara hissem, #CMENT artık bayrak sende. Sermaye düşük, son bilanço kar yüksek. Bakalım sürekli işleme geçmek için, yönetimden bir adım gelecek mi? Merakla izliyorum.
![]()
RİSK ALMAZSAN, SADECE KARNIN DOYAR.PAYLAŞIMLARIM, ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri