2.5 fk olacak yil sonu bu fiyatlarla
Gostere gostere bu kadar ucuz kalmis olmasi
Beni killandirmiyor degil
Normal de boyle beklentiler cok onceden alinirdi bakalim ne olacak
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın @Frgn21;Özellikle domates işleme sektöründe en önde gelen merkezler olarak California ve İtalyada kuraklık verimi ve üretimi çok etkiliyor.Çinde ise önce seller ve şimdide nispeten kuraklık üretimi etkiler durumda..Almanyaya en çok salça ihracatı yapan ülkenin İtalya olduğunu düşündüğümüzde ve Tukaşında Almanyada en çok tanınan salça markası olduğunu ilave edersek,önümüzdeki süreçte taşların ülkemiz ve Tukaş lehine dizileceğini tahmin ediyor ve bekliyorum..Bu yorumum,burada paylaştığım makalelerden çıkardığım naçizane değerlendirmedir.Bu arada en çok tarım ürünü ihracatçılarından Hollanda da enerjinin yüksek maliyeti kaynaklı sera üretimleri yapılamamaktadır.Şu an Türkiye ve Tukaşın yapması gerekenin tüm kapasitesini kullanarak üretmesi olduğunu düşünüyorum..Saygılarımla..
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Yıl bitmedi henüz, aceleye gerek yok. %100 yaptı, sindirmek üzere, sonra devam eder göstergeler süper. Yıl sonu fiyetı hayal edemiyorum. Bakın polatın seramiği yıllarca süründü, 2 3 liraydı. Şimdi 40 lira olmuş. Kimse malının değersiz olmasını istemez. Hele böyle çalışıp kar eden, mecburi sektörlerde,
Bugün fena alıyorlar. Bir tavan görmek hakkımız artık diye düşünüyorum.
Sabah sabah Yatırım finansman ve Bankof süpürdü resmen tahtayı.
Yer İmleri