Bunlardan para kazanmak zevkli oluyor aslında.. ancak kalıcı uzun vade hissedarı olmayı asla düşünmem.
Hisse ucuz gideri var, nasıl düşerken KY tokatlandı şimdi de KY biraz para kazansın..YTD
Bunlardan para kazanmak zevkli oluyor aslında.. ancak kalıcı uzun vade hissedarı olmayı asla düşünmem.
Hisse ucuz gideri var, nasıl düşerken KY tokatlandı şimdi de KY biraz para kazansın..YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Endeksi bankacılık ile şişiriyorlar.. Dikkatli olmakta faya var...YTD
Sn tahmin ci hep uzun vade ci oldum.borsada ilk on yılım dışında da hiç para kaybetmedim.aksine erken çıktığım kayıtlarda kaybettiğim büyük kardan zararlar var.bu kağıt yapacağı büyük rallinin ilk haftalarında gibime geliyor.asla erken çıkmam 1.52 den geçen hafta ekleme de yaptım hala tek lot satisim yok.hayirlisi diyelim
Sn şekerli neyine dikkat edelim.bedelli ayağına kağıdı paça vraya çevirdiler.dolar bazında hala tarihi diplerinde.hatta bu son dayakta tarihi dibin de altını gösterdiler.o kadar arsa alımı muhtesem bilanço k km nakit parası saklanan karlar hep ilerdeki muhtesem çıkışta işimize yarayacak.simdiye kadar hep görmezden gelindi
Ha borsada büyük bir çöküş olabilir diyorsanız.ona yapacak bir şey yok
Iskur olayı ne sn şekerli ben şaka sandım.yasanmis bir olay mı var
Yer İmleri