https://www.tradingview.com/x/d652i0co/
yatırım tavsiyesi olmamakla beraber 6.50 değerine kadar gümbür gümbür gidip düşeceğini düşünüyorum. bilanço falan ilgilenmiyorum şahsen dmsas bilançosu oldukça kötü geldi 2x yapıştırdılar hemen yukarı yönlü. anelede de muazzam mal toplandı o mallar kademe kademe boşaltılacak ancak bu değerlerden değil...
önemli olan kazançtır. ister satarken ister alırken.
Kimse parasını hayale bağlamak istemez...
Siz söylüyorsunuz diye demiyorum...
Yanlış anlaşılma olmasın ancak şirket verileri elimizdeyken göz göre göre sosyal mesafeyi korumamak da covid e davetiye çıkarmak gibi bir şey...
Hasta ex olmuşsa
Yeniden dirilecek mi diye yarım saatten fazla kalp masajı yapmak da enerji fiyatlarının bu kadar yüksek olduğu ortamda ne kadar mantıklı olur kararı siz verin...
İsterlerse , spek yeterli malı toplamışsa götürmek istiyorsa tabii ki Madagaskar a kadar gidebilir...
YTD
Abu Dhabi.
Arkadaşlar
Birazda olumlu tarafından bakalım.
İştiraki anel Telekom paylarını kaçtan aldı bir bakın derim.
Birde taahhüt firmaları zarar açıklar en sonda iş bitiminde anormal kar yazar.
Dışardaki bir fon payı 26.10 su anda en son kap açıklaması üzerine çıktı.
Şirket patronunda yüzde 44 sanırım
Birde aileden borsa dışında satılan paylar var.
Netice olarak hisse fiyatlamasina birde bu yönden bakın derim
Şirket sahibinin borsada itibarlı olmadığı malum daha önce 75 kuruslu seviyelere indiğini hatırlıyorum.
Şu anki fiyat anel Telekom binası fiyatı bile değildir sanırım.
Yt.tv.degildir.
Sagliklar
Yıllara dayanan tecrübemle yazayım.
Tahtanın tek sahibi patrondur. O istemeden kuş bile uçmaz. Bilanço, aldığı işler, bina ederi falan filan hikayedir.
Götürmek ister ise götürür. Batırmak ister ise batırır. Gerilerde bir yerlerde yazılıdır.2 seviyelerinde alın unutun diye yazmışlığım vardır.
Sonrasında iyi takip gerekir.
Tek belalısı olan borsa gündemin hakkından da S.Peker gelince rahatlamıştır.
Kesinlikle bina ederi hisse ederinin en az 2-3 katıdır. Hiç bir önemi yok.
Yer İmleri