Sayfa 271/319 İlkİlk ... 171221261269270271272273281 ... SonSon
Arama sonucu : 2549 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: BERA - Bera Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    GOLDA Gıda arsa satış işlemlerinin 30 Haziran yani bilanço dönemine yetişeceğini hesap etmiştim, maalesef geciktiği için bu rakamı 500-550 milyon TL olarak revize ediyorum arkadaşlar. Tahmin olup asla YTD
    594 milyon TL geldi. Beklentimden bir tık iyi. Arsa satış karı 9 aylıklarda gözükecek. Golda Gıda'nin borçları kapatılınca finansal giderler yükü de azalacak diye umuyorum. YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    bir tavan yapmadan da öylee yat yerinde
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. 20 kirarsa aliciyim

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    594 milyon TL geldi. Beklentimden bir tık iyi. Arsa satış karı 9 aylıklarda gözükecek. Golda Gıda'nin borçları kapatılınca finansal giderler yükü de azalacak diye umuyorum. YTD
    Ortalama 10.5 TL den açmış olduğum buradaki pozisyonumu gayet güzel bir kâr ile kapatıp KONKA'ya geçiş yaptım. Geride de yazdığım gibi borçsuz hale gelen GOLDA'nın halka arzı için her şey hazır ve muhtemelen KONKA'nın sahip olduğu paylar arz edilecek. Tamamen tahmin olup YTD ..

Kalan yatırımcı arkadaşlarıma bol kazançlar dilerim...🙂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    bende golda gıdanın halka arzı iççin çok önemli bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum olursa grup için harika olur birde kompenin satışı konu olursa daha iyi olur
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

6.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    bende golda gıdanın halka arzı iççin çok önemli bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum olursa grup için harika olur birde kompenin satışı konu olursa daha iyi olur
    Golda arz olursa beraya katkısı ne olur ki

7. PD/DD yaklaşık 1.1 seviyesine indi. Bir çok bankadan ucuz oldu. Tekrar pozisyon açtım...YTD

8. BERA, KONKA'nın sahip olduğu paylarla birlikte GOLDA'nın tamamına sahipliği var. Arsa satışı ile birlikte gıda tarafından da tıpkı kağıt tarafından olduğu gibi hatırı sayılır bir kâr gelecek. Haliyle gayet sürdürülebilir bir kârlılıktan bahsetmek mümkün. Bu da gelecekte ciddi temettü potansiyeli...

İşbu sebeple BERA'nın halen 1 PD/DD çarpanın dan işlem görüyor olması ucuzluğuna işaret eder. Bu arada KONKA pozisyonum baki, 2 hisse de kendine has beklentileri nedeniyle yatırımı hak ediyor bana göre...YTD

Sayfa 271/319 İlkİlk ... 171221261269270271272273281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •