Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4898 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by ha gaYreT Yazýyý Oku
    Birde aksa kýyasý yapalým. Aksa fk 13.35.- dd.5.50. Þuanki fiyatý 48.12 TL. 2021 karý özak ýn yarýsýndan az... Aksa ya pdd ve fk sýna göre olmasý gereken fiyatý yaklaþýk 100 TL. Ama bizim balýk Ahmet in fiyatlamasý 10 TL!!! (Aksa nýn dolaþýmdaki lot adedi 117 milyon, sasa nýn 220 milyon, Bizim balýk Ahmet in özaký nýn 84 milyon.) Arada ne fark var, sizde biliyorsunuz, VÝZYON VE ÞÝRKET SAHÝBÝNÝN ÞÝRKETÝNE SONUNA KADAR DESTEK OLMASI. Bu puþt insanlarý nasýl, ne kadar çarparým derdinde. Balýk Ahmet diðer tarafa sadece týkalý pamukla gittiðini unutuyor. Ara ara hatýrlatmak lazým....
     Alýntý Originally Posted by sakura Yazýyý Oku
    Serfszlik dizboyu bu amet ölemez çok çarþaflar yýrtar

SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alýntý Originally Posted by ha gaYreT Yazýyý Oku
    O kadar haysiyet sorunlular ki kaðýt tavan mavan yapar, küçük ortaklar azcýk kar yapar, aman yapmasýn, satýp defolup gitsinler diye, bedelsiz sermaye arttýrým onayýný bugün seans sonrasý kap atýyorlar. Adamýn zihniyeti sýrf çarpmak üzerine kurulu. Halka açýlýrken verdiði sözleri unutan dürzi. Bu yapraðýn mýçýna o pamuðu týkamadan diðer tarafa yollamak lazým...

Gerçi bilançoyu bile son gün son saat son dakka (23.58) gönderen adi karaktersizlerden çok þey bekliyoruz ama neyse....

Alýntý Originally Posted by 11.Muratblsk Yazýyý Oku
    Bu hissede 5 yýlýn bitmesine üç ayým kaldý, bunca yýl geçti bu hýrsýzlarýn huyu hiç deðiþmedi..!!!
    Hissenin finansallarýný kullanarak sürekli milleti kandýrýp önce parasýný alýyorlar, sonra da aylarca esir edip yek kuruþ kâr vermeden satýp çýksýnlar diye iþkence yapýyorlar..!!!
    Bu iþkenceye dayanabilen çok az benim gibi sabýr taþý yatýrýmcý ikinci kez bu hýrsýzlardan bedelsiz alma þansýna ulaþabiliyor, bu hisseye Ahmet efendi yi tanýmadan girdim, geçen uzun yýllarda gayet iyi tanýdým, þundan emin oldum ki bunlarýn ne ahlaki ne de manevi hiçbir kutsalý yok, tek dertleri paralarýnýn sürekli artmasý..!!!
    Kaç kez aradým, kaç kez mailler yazdým hep inkar hep yalan dolan..!! Geçen yýlki genel kurul toplantýsýnda temettü daðýtmayý bizde çok istiyoruz fakat pandemi falan deyip yan çizdiler, bu yýl milyarlýk kâr ve milyarlýk yatýrýmlar yaptýlar yine temettü yok bedelsiz var..!!! Bedelsiz vermesi sadece kendisinin ve benim gibi uzun süre sabredenlerin iþine yarar, mesela 2019 da bedelsiz vermeden önce yaptýklarýný yazsam bu günleri mumla aratacak pislikler diz boyu..!!
    Burada çok þey yazdýk, kimi bizi haklý çýkardý kimi henüz haklý çýkarmadý, bunlardan biri de þuydu; her hýrsýz birgün küçük küçük çalmaktan sýkýlýp büyük bir hýrsýzlýk planý yapar, günü gelimcede bu planýný hayata geçirir, iþte biz o güne kadar burada olacaðýz, ister son saatin son dakikasýnda bilanço göndersin, ister haftanýn son günü seans sonrasý bedelsiz onayýný yayýnlasýn kýsaca ne p.o.k yerse yesin bizi yýldýrmayý asla baþaramýyacak, hakkýmýzý almadan pilavfan dönersek kaþýðýmýz kýrýlsýn..;-))
    Öyle keresteleri TV'ye çýkarýp süslü laflarý söyletip "hissenin performansýndan bizde memnun deðiliz" deyip te tek lot geri alým yapmayý býrak üzerine 5,4 milyon lot satmakla hisseye nasýl katký yaptýklarýný sanýyor bu keresteler çok merak ediyorum, gerçi nedenini çok iyi biliyorum ama neyse..!!!
    Ýþte yalancý hýrsýzlarýn gerçek yüzleri bu, bilen zaten biliyor, bilip te yalakalýk yapanlar da bize uðursuz diyor, olsun þe.ref.siz olmaktan sa uðursuz olmak iyidir..!!!

Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
    Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
    Düþünüyorum çünkü beynim var..!!!
    Bedelsiz açýkladýktan sonraki isyan yorumlarý..!!!

Þu anki bilanço sonrasý yorumlara ne kadar çok benziyor dimi..;-))

Ama bazý kiralýk i.t.l.e.r.e sorsan poyron þirketi çok iyi yönetiyor, þöyle iþini biliyor böyle önünü görüyor deyip dururlar..!!!

Kimse keltoþ aptalýn teki demiyor zaten, sadece fazla uyanýk ve çok fazla pinti..!!

Yatýrýmcýsýna kremelý pastasýnýn üzerine konmuþ sinek gözüyle bakýyor, tepesine vurup ezmekten baþka bir düþüncesi yok yatýrýmcýsýna karþý..!!

2. Halen buradayýz Murat bey. O pamuðu Balýk Ahmet e týkamadan gitmek yok. Onlarýn anladýðý dilden oynuyoruz. Ben biraz erken uyandým sanýrým, lot sayýmý x2 yaptým!!! [emoji16][emoji16][emoji16]Geçmiþteki yorumlardan feyz almadým deðil hani..[emoji846][emoji846][emoji846].
     Alýntý Originally Posted by 11.Muratblsk Yazýyý Oku
    Bedelsiz açýkladýktan sonraki isyan yorumlarý..!!!

Þu anki bilanço sonrasý yorumlara ne kadar çok benziyor dimi..;-))

Ama bazý kiralýk i.t.l.e.r.e sorsan poyron þirketi çok iyi yönetiyor, þöyle iþini biliyor böyle önünü görüyor deyip dururlar..!!!

Kimse keltoþ aptalýn teki demiyor zaten, sadece fazla uyanýk ve çok fazla pinti..!!

Yatýrýmcýsýna kremelý pastasýnýn üzerine konmuþ sinek gözüyle bakýyor, tepesine vurup ezmekten baþka bir düþüncesi yok yatýrýmcýsýna karþý..!!

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •