Originally Posted by
11.Muratblsk
Bu hissede 5 yýlýn bitmesine üç ayým kaldý, bunca yýl geçti bu hýrsýzlarýn huyu hiç deðiþmedi..!!!
Hissenin finansallarýný kullanarak sürekli milleti kandýrýp önce parasýný alýyorlar, sonra da aylarca esir edip yek kuruþ kâr vermeden satýp çýksýnlar diye iþkence yapýyorlar..!!!
Bu iþkenceye dayanabilen çok az benim gibi sabýr taþý yatýrýmcý ikinci kez bu hýrsýzlardan bedelsiz alma þansýna ulaþabiliyor, bu hisseye Ahmet efendi yi tanýmadan girdim, geçen uzun yýllarda gayet iyi tanýdým, þundan emin oldum ki bunlarýn ne ahlaki ne de manevi hiçbir kutsalý yok, tek dertleri paralarýnýn sürekli artmasý..!!!
Kaç kez aradým, kaç kez mailler yazdým hep inkar hep yalan dolan..!! Geçen yýlki genel kurul toplantýsýnda temettü daðýtmayý bizde çok istiyoruz fakat pandemi falan deyip yan çizdiler, bu yýl milyarlýk kâr ve milyarlýk yatýrýmlar yaptýlar yine temettü yok bedelsiz var..!!! Bedelsiz vermesi sadece kendisinin ve benim gibi uzun süre sabredenlerin iþine yarar, mesela 2019 da bedelsiz vermeden önce yaptýklarýný yazsam bu günleri mumla aratacak pislikler diz boyu..!!
Burada çok þey yazdýk, kimi bizi haklý çýkardý kimi henüz haklý çýkarmadý, bunlardan biri de þuydu; her hýrsýz birgün küçük küçük çalmaktan sýkýlýp büyük bir hýrsýzlýk planý yapar, günü gelimcede bu planýný hayata geçirir, iþte biz o güne kadar burada olacaðýz, ister son saatin son dakikasýnda bilanço göndersin, ister haftanýn son günü seans sonrasý bedelsiz onayýný yayýnlasýn kýsaca ne p.o.k yerse yesin bizi yýldýrmayý asla baþaramýyacak, hakkýmýzý almadan pilavfan dönersek kaþýðýmýz kýrýlsýn..;-))
Öyle keresteleri TV'ye çýkarýp süslü laflarý söyletip "hissenin performansýndan bizde memnun deðiliz" deyip te tek lot geri alým yapmayý býrak üzerine 5,4 milyon lot satmakla hisseye nasýl katký yaptýklarýný sanýyor bu keresteler çok merak ediyorum, gerçi nedenini çok iyi biliyorum ama neyse..!!!
Ýþte yalancý hýrsýzlarýn gerçek yüzleri bu, bilen zaten biliyor, bilip te yalakalýk yapanlar da bize uðursuz diyor, olsun þe.ref.siz olmaktan sa uðursuz olmak iyidir..!!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
Düþünüyorum çünkü beynim var..!!!
Yer Ýmleri