Sayfa 697/2206 İlkİlk ... 19759764768769569669769869970774779711971697 ... SonSon
Arama sonucu : 17644 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Şenol Babuşcu
    @senolbabuscu
    ·
    6sn
    İstanbul Ticaret Odası (İTO) Temmuz ayına ilişkin İstanbul enflasyonunu açıkladı. Buna göre İstanbul’da enflasyon aylık bazda yüzde 2.91 artarken, yıllık bazda ise yüzde 99,9'a yükseldi.
    @erefefik

2. Aydınlık
    @AydinlikGazete
    ·
    1d
    Macron: Rusya ile konuşmayı sürdüren tek dünya gücünün Türkiye olmasını kim ister?
    https://www.aydinlik.com.tr/haber/ma...m-ister-336487
    @erefefik

3. Cevheri Güven
    @cevheriguven
    ·
    3s
    Saat 21:00'de...
    Ünsal Ban-Ali Fuat-Zehra Taşkesenlioğlu üçlü piyonunun arkasındaki gerçek baron ifşa oluyor.
    Borsanın Baronu "mega spekülatör" lakaplı kişiyi ilk kez duyacak, vurguna ve bağlantılara şok olacaksınız.
    "İnlerine gireceğiz" teorisinin mucidi de videonun bonusu...
    Bu salaklara o paraları kimse yedirmez. Aynen yazdığım gibi, arkadaki baronda da bulamazsınız parayı. Para, bir batı ülkesinden aktarılamayacak, yasadışı bir yere aktarıldı.
    @erefefik

4. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    1d
    Rusya dışişleri bakanlığı sözcüsü Zakharova

Radyasyonun yayılması için Rus turistler gerekli değildir.
    @erefefik

5. Üretim başlıyor. Öncelik helikopter ve denizaltılar. 4 denizaltı üretimimiz var, Almanlarla ortak ilerliyordu, Almanlar projeyi durdurdular.

Erken seçim olmuş, olmamış, kim CB olmuş hiçbirinin önemi yok. İki kişinin görevine devam etmesi, mevcut projeleri aynen sürdürmeleri, bunlara engel çıkarılmaması ülkemiz için olmazsa olmazdır. Bu kişiler,

1-Prof.İsmail Demir.
    2-Hulusi Akar.
    @erefefik

6. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci: "Senelerden beri ilk defa böyle bir doğalgaz ve elektrik zammı gördük. Bu zamları yansıtmazsak sanayici batar. Kral çıplak, ben bunu söylüyorum."
    @erefefik

7. Gürkan Ayata
    @ateistcomtr
    ·
    7s
    Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ, kara çarşafı fahişeler gizlenmek için giyerdi dedi. İzmirli bir avukat ışık hızıyla şikayetçi oldu. Muazzez hanım boşuna zaman kaybı dedi, duymazdan geldiler...
    Muazzez hanım mahkemeye tabletleri ve delilleri sundu ve davayı kazandı.

Celal Şengör
    https://mobile.twitter.com/ateistcom...67790126350339

Tweet dizisini okumaya linkten devam edebilirsiniz.
    @erefefik

8. Hakan Atilla: Taşkesenlioğlu'nun ne sıfatı vardı da genel müdür oldu anlayamadım, belki imzayı atan Babacan biliyordur.
    @erefefik

Sayfa 697/2206 İlkİlk ... 19759764768769569669769869970774779711971697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •