Teorik fiyat 356
Pala 367.. Ne hesabı bu [emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teorik fiyat 356
Pala 367.. Ne hesabı bu [emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rusya'nın Avrupa'ya gaz akışını kesmesi üzerine Erdoğan: "Ey Avrupa merak etme, çıkardığımız gaz bize de yeter size de"
https://twitter.com/Zortingcom/statu...51994551111680
Bıst100 e en fazla 3 gün süre veriyorum..SP500 takmamak ne demek.Bazen 2 hafta takmaz ama sonra blok bir şekilde aslına rucu eder.
-Varlık alımı eylülde artıyor ve piyasa bundan hiç bahsetmiyor..
-Enerji krizi Avrupada ,kışla beraber zirve olacak...Bizim ihracatımız olan bölgede resesyon..
Bence globalde sağlam satış gelecek..mesela sp500; 61.8 e kadar çekilse (3.200) bıst100 hala,bana ne der mi..
Acaba kalllavi bir düşüş öncesi yükseliş mi,bu?
Öyle yüksek enflasyon demeyin, bazı hisseler kaça katladı..VOB, yapmayın.....hele short asla yapmayın....sakın ha...
Arjantin borsasında DOLAR BAZLI NE OLMUŞ..MERAK ETTİM..
Bizde 1993-98 arasında hiper enflasyon varken bile belli aralıkta hareket var(dolar bazlı)..ve unutmayın;Nacinin mükemmel programı varken bile 2 dolar civarında net satış oldu (2.2 gördük ama )...bir ay sonra görevden alınınca güm...şuanda 1.76 dolardayız..ve o zaman likiditenin çekilmesi yoktu...
İŞTE BÖYLE BOĞALARIN CANINI SIKARIM...
ZAMANI GELİNCE;Boğa POSTUNU giymiş ayu olarak, 100 kaplan gücü borsada (!) sabırla bekleyeceğiz...ses etmeden...
başka diyeceğim yoktur.
2 Eylül .BIST100, 3222 ve vob;3673
![]()
bu piyasada büyük sözü dinlemeyen batar ben mesela bear bull abiyi dinlerim
ilk batışımda arkadaşımı dinliceme ordino doldururken yanıma gelen abiyi dinleyeydim....
TV'de Volkwagen otomobil camı, çelik vs stokluyor diyorlardı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri