Sayfa 347/751 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    MAC'ta çok uzun zamandır çok banka var, 2019 sonlarından 2020 başlarından beri falan olabilir tam hatırlamıyorum. Çok uzun zaman da sosyal medyada sürekli eleştirdiler kendisini. Naci Ağbal geldikten sonra eleştiriler övgüye döndü. Naci Ağbal gittikten sonra sanırım Haydar da ümidi kesmeye başladı bankalardan. Elbette ucuz diye tutmaya devam etti ama yeni ekleme yaptığını hatırlamıyorum. Galiba bir ara Halkbank'a biraz ekleme yapmıştı Naci Ağbal sonrası dönemde. KAP raporlarına tek tek baksak buluruz. Sonrasında yavaş yavaş önce Vakıfbank, sonra Yapı Kredi, sonra Garanti gibi yükselenleri fondan çıkarmaya başladı. En son İş Bankası Halkbank Akbank vardı galiba. Bunlar arasında da sanırım en ucuz Akbank kalmıştır. Ha bir de malum TSKB var onu eklemişti bir ara. Bu ay çıkardıkları var mı ben de merak ediyorum. TSKB uçtuğu için belki onu çıkarmıştır veya bu kadar coşku varken dursun bakalım demiş midir cidden merak ediyorum. İş Bankası'nda da ağırlık azaltılıyor gibiydi veya fona yeni girişlerle başka şirketler alındığı için görece ağırlık azalıyor olabilir. Halkbank aşırı ucuz olduğu için hep tutuyordu azaltmış olabilir mi satmış olabilir mi meraktayım aynı şekilde. Sonuç olarak bence böyle bir yükselişin böyle bir zamanda olacağını o da pek tahmin etmiyordur. Daha ziyade seçim sonrası veya seçim beklentisinde böylesi bir yükseliş beklenir herhalde. Ha ne olur dediğiniz gibi bu kadar yükselişin arkasından seçim haberi gelirse demek ki sebebi buymuş deriz taşlar yerine oturur, ama seçim yoksa bu yükseliş ne alaka diye izlemeye devam ederiz böyle.
    Seçim geldi zaten.
    Bir gün bile olsa erken olacak zaten.
    Beklenti alınıyor.
    Gerçek satılacak bu kadar basit😂
    Seçimden sonra yeni bir hükümet kurulur hukuk ahlak demokrasi bilim üretim vs olursa pozisyonlar ona göre gözden geçirilir.
    Azaltılır yada çoğaltılır.
    Ha seçimle ilgili sıkıntılar olursa o zaman 1.25 hikaye olur😂

2.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Seçim geldi zaten.
    Bir gün bile olsa erken olacak zaten.
    Beklenti alınıyor.
    Gerçek satılacak bu kadar basit😂
    Seçimden sonra yeni bir hükümet kurulur hukuk ahlak demokrasi bilim üretim vs olursa pozisyonlar ona göre gözden geçirilir.
    Azaltılır yada çoğaltılır.
    Ha seçimle ilgili sıkıntılar olursa o zaman 1.25 hikaye olur😂
    En azından konut fiyatlarının üstüne bir getiri sağlamak lazım.. Son 2 senedir “ reelde” bir anlamı olması için…

3.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Düzgün olursa borsa.
    Düzgün olması için hukuk ve ahlak gerekli.
    Ülkenin sorunu ekonomimi sanıyorsunuz??
    Bayrak inmez, ezan susmaz dediler arkadan ülkeyi soyup soğana çevirdiler. Üzerine birde %80 rekor enflasyon çakıp, “ yeni türkiye modeli” dediler 😂

4. endeksi gömecekler, tamam da ama ne zaman?? Her sert düşüşte oldugu gibi yine %100hissede yakalanacağım.. Ne yapalım höstad olamadık gitti

https://twitter.com/cemaldemirtas72/...9oTT-F-V4a4gQA

5. Son duyumlar Shell in sadece temmuz satışları 20 milyara yakın olduğu yönünde ..

ilk 3 ayda 26 milyar satış yapmıştı toplamda ..

Nisan Mayıs Haziran 42 milyar ...

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    endeksi gömecekler, tamam da ama ne zaman?? Her sert düşüşte oldugu gibi yine %100hissede yakalanacağım.. Ne yapalım höstad olamadık gitti

İlginç olmuş. Ben de hesap mı çalındı diye düşündüm. Hiç tarzı değil böyle yazılar. Twitter'ı da bırakacağım demiş. Şirketten mi ayrılıyor acaba. Anlamadım garip geldi.

Borsa bir yerde illa ki düşecek ama düşene kadar ne kadar yükseleceğini kimse bilemeyince kim ne dese boş. Öyle ağırlık artır ağırlık azalt demekle de olmuyor. Ağırlık artıra artıra %100 ağırlıkla düşmeye devam etmek de var, ağırlık azalta azalta %0 ağırlıkla yükselmeye devam etmek de var işin ucunda. Ben fon+hisse+kredi, düşse de çıksa da sürdürülebilir bir bakiyeyle, yani aslında 1 ev 1 araba hariç tüm varlığım ve ödeme gücümle, 3 yıldır borsadayım. 3 gün ard arda taban gördüğüm de oldu, dolar bazlı %50 düşüş yaşadığım da oldu, ama en nihayetinde 3 yılın sonunda başladığım yerden fersah fersah ilerideyim. Dolayısıyla ben ağırlık falan azaltmam. Endeks 5 dolar olursa o zaman düşünürüm. Seçimden önce borsada ciddi bir düşüş olursa acımam arabayı da satar onu da koyarım. Niyetim ciddi

7.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    endeksi gömecekler, tamam da ama ne zaman?? Her sert düşüşte oldugu gibi yine %100hissede yakalanacağım.. Ne yapalım höstad olamadık gitti

https://twitter.com/dddenizakkaya/st...Lljm8YN1QGazwQ

Cemal bey gider, Deniz Akkaya elliot ve gan fanları ile gelir 🤪🤪

8.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    İlginç olmuş. Ben de hesap mı çalındı diye düşündüm. Hiç tarzı değil böyle yazılar. Twitter'ı da bırakacağım demiş. Şirketten mi ayrılıyor acaba. Anlamadım garip geldi.

Borsa bir yerde illa ki düşecek ama düşene kadar ne kadar yükseleceğini kimse bilemeyince kim ne dese boş. Öyle ağırlık artır ağırlık azalt demekle de olmuyor. Ağırlık artıra artıra %100 ağırlıkla düşmeye devam etmek de var, ağırlık azalta azalta %0 ağırlıkla yükselmeye devam etmek de var işin ucunda. Ben fon+hisse+kredi, düşse de çıksa da sürdürülebilir bir bakiyeyle, yani aslında 1 ev 1 araba hariç tüm varlığım ve ödeme gücümle, 3 yıldır borsadayım. 3 gün ard arda taban gördüğüm de oldu, dolar bazlı %50 düşüş yaşadığım da oldu, ama en nihayetinde 3 yılın sonunda başladığım yerden fersah fersah ilerideyim. Dolayısıyla ben ağırlık falan azaltmam. Endeks 5 dolar olursa o zaman düşünürüm. Seçimden önce borsada ciddi bir düşüş olursa acımam arabayı da satar onu da koyarım. Niyetim ciddi
    Ciddi psikoloji ister yüksek ağırlıklı hisse taşımak.

Sayfa 347/751 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •