Sayfa 230/993 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Kripto para borsası Thodex'e 5 yıl önce üye olduğunu anlatan müşteki Metin K, şirkete ait hesap kapatıldığında hesabında 370 bin lira olduğunu kaydederek, Fatih Özer'den şikayetçi olduğunu ifade etti.

Müşteki Çağrı Ö. ise savcılığa sunduğu dilekçede 29,77669 adet "Ethereum" aldığını ve şu anki değerinin 1 milyon liranın üzerinde olduğunu, şirket yetkilileriyle görüşme çabalarının sonuçsuz kaldığını, sitenin de kalıcı şekilde kapandığını, Özer'den şikayetçi olduğunu ve yürütülen soruşturmaya dahil olmak istediğini beyan etti.

Thodex şirketinin hesabına yatırdığı 9 milyon 100 bin liraya el konulduğunu ifade eden Selman D. adlı müşteki de şirket sahibi Özer'in toplanan parayla yurt dışına kaçtığını, kendisinin dolandırıldığını ve bu nedenle şikayetçi olduğunu söyledi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Burada defalarca yazdim, sordum.

Bu site kapanirsa ne yapacaksiniz, mahkemeye mi gideceksiniz diye.

Hatirlayan olacaktir.

Bu coin isinden uzak durun, cok daha karanlik gunler geliyor.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kripto para borsası Thodex'e 5 yıl önce üye olduğunu anlatan müşteki Metin K, şirkete ait hesap kapatıldığında hesabında 370 bin lira olduğunu kaydederek, Fatih Özer'den şikayetçi olduğunu ifade etti.

Müşteki Çağrı Ö. ise savcılığa sunduğu dilekçede 29,77669 adet "Ethereum" aldığını ve şu anki değerinin 1 milyon liranın üzerinde olduğunu, şirket yetkilileriyle görüşme çabalarının sonuçsuz kaldığını, sitenin de kalıcı şekilde kapandığını, Özer'den şikayetçi olduğunu ve yürütülen soruşturmaya dahil olmak istediğini beyan etti.

Thodex şirketinin hesabına yatırdığı 9 milyon 100 bin liraya el konulduğunu ifade eden Selman D. adlı müşteki de şirket sahibi Özer'in toplanan parayla yurt dışına kaçtığını, kendisinin dolandırıldığını ve bu nedenle şikayetçi olduğunu söyledi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Burada defalarca yazdim, sordum.

Bu site kapanirsa ne yapacaksiniz, mahkemeye mi gideceksiniz diye.

Hatirlayan olacaktir.

Bu coin isinden uzak durun, cok daha karanlik gunler geliyor.
    Borsadan, emlaktan, KKM dan, Bankadan hepsinden uzak durmakta fayda var.!!!
    Dolarları yastık altına koymak en mantıklısı.!!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Abi en büyük tutarsız noktan bu.

Altın gümüş platin desen tamam da.

Abd nin eline mürekkep geçtikçe bastığı doları neden diyorsun?
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Borsadan, emlaktan, KKM dan, Bankadan hepsinden uzak durmakta fayda var.!!!
    Dolarları yastık altına koymak en mantıklısı.!!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

4. Ben oyumu hangi aday olursa tek şartla vereceğim .

Emniyet whatsapp ihbar hattı kuracak orada trafik kuralı ihlali yapanları foto çekip göndereceğiz böylece kaldırımda giden motorsiklet ve scooter olayı çözülecek .

Kaldırımda arkadan çarpar motorcu bir de pişkin pişkin sert çarpmadım ki der üç gündür tek kol kullanıyorum .

Trafik terörünü kim çözecekse oyum ona olacak

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben oyumu hangi aday olursa tek şartla vereceğim .

Emniyet whatsapp ihbar hattı kuracak orada trafik kuralı ihlali yapanları foto çekip göndereceğiz böylece kaldırımda giden motorsiklet ve scooter olayı çözülecek .

Kaldırımda arkadan çarpar motorcu bir de pişkin pişkin sert çarpmadım ki der üç gündür tek kol kullanıyorum .

Ankarada yok ama sanki istanbulda bu uygulama var
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben oyumu hangi aday olursa tek şartla vereceğim .

Yine de bu bir kaza, yani en azindan kasit yok diye dusunulur.

Istanbul Esenler'de 24 suc kaydi olan biri, onunde yuruyen 29 yasindaki bir kadina, " dogru yuru " diye kufur edip, silah cekiyor.

Icisleri bakani da, isi gucu birakmis, goreviymis gibi KK'na ayar veriyor.

Rahatsizlik cok buyuk.

Yine de bu bakan insallah secime kadar kalir, cunku 7/24 muhalefete calisiyor.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sizin gibi dürüstçe yazanlar sayesinde kime oy verilmeyeceğini çok daha iyi anlamış oluyoruz...

Bence 6 değil 20 li masada kursanız 300 aşamassınız ...Belediyeleri hele istanbulu kimin sayesinde kazandığınızda unutmayın , hayatta alamayacağınız mersin adanayı saymıyorum bile....

Bence SHP olayını bir araştırın...Nasıl süpürdü nasıl yok oldu.....
    Heval vereceğiniz %3 oy vermesenizde olur, akp den %9 oy gelecek. Hiiiiç sıkıntı yapma sen. Umarım aradaki farkı hesaplayabilmişindir

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Heval vereceğiniz %3 oy vermesenizde olur, akp den %9 oy gelecek. Hiiiiç sıkıntı yapma sen. Umarım aradaki farkı hesaplayabilmişindir
    Seçim zamanı göreceğiz %3 le mi istanbulu aldınız ;

Sayfa 230/993 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •