Sayfa 728/812 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Syn Tınaz adam kap da bilgi göndermesi güzel bir davranış....Takdir ediyorum ama Borsada halka açıklık oranı %25 üstü olan hisseler kaplumbağa gibi hareket ederken halka açıklığı düşük olanlar tavşan misali koşuyor...%50 üzeri açık olan şirketlere hep şüphe ile bakmışımdır , borsa mezarlığı bu tip şirketlerle dolu...

60 milyon kar , yılsonu tahminim sermayesi kadar kar gelir , bunun yarısını yatırıma dönüştürsün yarısını da milletle paylaşsın olmuyor mu!!!!!

Teknik olarak ve temel olarak güzel görünüyor , diğer sanayi hisselerine göre de bedava ama acaba neden gitmiyor !!!!
    Bu dediklerine bir sozumuz yok, 120 Milyon lot ve bunun %58'i halka acik.

Bu gercekten cok.

Hisse degerinin yukselmesi icin, bu lot sayisinin azaltilmasi bence de dogru olur.

Ancak hissenin gitmemesinin sebebi, hissede cok fazla sayida kucuk yatirimci olmasi ve bunlarin bir iki tikla hisse satmasi.

Burada bir kac kez sordum, bunu satip ne alacaksin ? Bilelim bizde satip onu alalim diye ama kimse cevap vermedi.

Bir de secim arefesi olmasi ve bu SPK yolsuzluklari belki belirli olcude etkilidir bilemem.

Bende isterim tabi, yillik nakit kar payi odesin ve adini temettu hisselerine yazdirsin, yaparmi bilemem.

Bu konular disindaki suclamalar bana pek insafli gelmiyor.

Iyi sirket, iyi yonetim diye dusunuyorum.

3.40 gibi maaliyetim var, tek lot satmam beklerim.

Hisse bilançosuna göre ucuz ama Yabancı da olmadığına göre Patron hariç kimse bu kadar lotu yerinden oynatamaz...Lot sayısı düşük olsa bir grup girip malı yukarı sürerdi....

İnşallah temettü hissesi olur...

Not:Vakbn da yabancı süpürene kadar tahtada milleti jöleli ekibi yıllarca düdükleyip durdu...

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Hisse bilançosuna göre ucuz ama Yabancı da olmadığına göre Patron hariç kimse bu kadar lotu yerinden oynatamaz...Lot sayısı düşük olsa bir grup girip malı yukarı sürerdi....

İnşallah temettü hissesi olur...

Not:Vakbn da yabancı süpürene kadar tahtada milleti jöleli ekibi yıllarca düdükleyip durdu...
    gören de erdemir hakkında konuşuyorsunuz sanar.. şirketin % 58'i halka açık olsa da 512 milyon piyasa değeri olan ufak bir şirketten bahsediyoruz.. koca koca şişeler petkimler gidiyor gidecek olunca.. bu ne ki.. işler iyi gitsin, bilançolar iyi gelsin ama bugün ama yarın uçurtma olur bu da.. ama 1 yıllık büyüme bana göre vasatın biraz üstü.. satışlar parasal olarak artmış olsa da satılan toplam ambalaj sayısındaki azalma düşündürüyor. 2 hafta önce portföye koydum 10 hisseden birisi olarak eşit payla.. ama kafamda bazı soru işaretleri de yok değil.. borçluluk probleminin olmaması güzel.. avrupa'da gıda krizinin olması buradan oraya ihracaatı artıracak olduğu için gıda ambalajına talepler de artabilir. keşke sarten halka açık olsa, ona talip olurdum, ama bntas ile idare edeceğiz artık.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

4. Bilanço ederi 7-8 tl arası...ytd

5. grafige bakın hersene ayni bk yiyo..5. 6. aracı kurumdan işlem yapıyo tek degil.imkb ye şikayet yazmak lazım ayni.isimler cikar cezayı alırlar.emekli fonlarına kadı bastırıyo.. altan topluyor..

6. degeri 20 de olsa bı alinmiş. 2 bas al 4 5 arası sat

7. bu tür patronlar enson kendi kendine kalıyor işlem hacmi kendi kendine yapmaya baslıyor..bunun sonuda oraya gidiyor..3 5. puana oynayanlarda endeks dönünce uzun. vadeci olarak kalırlar..millet parayı kırdı..bu salak kaat. hala 5 kırmadı..zeki. akıllı patronu sayesinde

8. demedi demeyin yatırım matırım. lafının ardınfan bedelli çıkarır..fonların acele satmasi bundan bence..şirkete bunu sormak lazım

Sayfa 728/812 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •